Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Go øl og go atmosfære, og”
Anmeldelse av Ægir Brewery & Pub

Ægir Brewery & Pub
Vurdert som nr. 1 av 15 Restauranter i Flåm
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 15 - USD 63
Kjøkken: Norsk, Skandinavisk, Bryggeripub
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Middag, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Middag, Reservasjoner
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Go øl og go atmosfære, og god smak på maten. Men manglet halve kjøttet av retten som ble bestilt. Dette på grunn av at det var tomt i følge servitør. Erstattet av grønnsaker uten at det ble innformert om det på forehånd. Synd men dette gjorde denne middagen til en litt dårlig opplevelse.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Jarlen73
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
FlamsbryggaHotel, Marketing på Ægir Brewery & Pub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. november 2020

Kjære gjest,

Takk for tilbakemelding! Vi beklagar på det sterkaste at du fekk ei dårleg oppleving under middagen hjå oss. Her skulle vi ha kommunisert betre med deg, og gitt deg eit fullverdig alternativ. Dette er beklageleg. Vi tek dette med oss vidare for å sørge for at det ikkje skjer igjen. Vi er glad for å høyre at du likte smaken på maten, ølet og atmosfæren.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 617)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

4448 av 1 617 anmeldelser

Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Godt utvalg og svært god lokalbrygget øl, kun overgått av måltidet som vi fortsatt snakker om i dag en uke senere. Anbefales!

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, Frittfall
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
FlamsbryggaHotel, Marketing på Ægir Brewery & Pub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. november 2020

Kjære gjest,

Takk for fin tilbakemelding! Vi er så glad for at både ølet og maten vår falt i smak! Vi håpar å ynskje dykk velkommen tilbake ved ein seinare anledning.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2020

Stedet var fullbooket i hele juli, men betjeningen var behjelpelige og anbefalte oss å komme for drop-in bord. Etter et par øl i baren så ble vi tildelt bord i andre etasje i god avstand til den andre familien på langbordet.
Vi bestilte 5 retters med øl, både vegar og med kjøtt/skalldyr og hver eneste rett smakte fortreffelig. Det var 10 forskjellige retter som alle var gode eller svært gode. Det tilhørende Ægir ølet i små glass var helt perfekt så klart.
Legger du til en entusiastisk servitør som var stolt av hva hun serverte og en grei totalpris (1200 kr) så har du et perfekt besøk.
Det var bra vi hadde 25 minutter å gå hjem :)

Dato for besøk: juli 2020
3  Takk, andreoverlabd
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
FlamsbryggaHotel, Marketing på Ægir Brewery & Pub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. november 2020

Kjære gjest,

Takk for din tilbakemelding! Vi er så glade for å høyre at de hadde ein perfekt kveld hjå oss! Kjekt at vår singaturrett Ægir Vikingplanke falt i smak.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Fantastisk god mat og bra øl. Gikk for 5-retters vegetarmeny med 5 øl som både så fantastisk ut og smakte utsøkt!! Dette var nydelig og verdt hver krone (som forøvrig var ganske bra pris!) Veldig rask servering og super servitrise
Book bord så tidlig som mulig om dere skal til Flåm.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, darellkine
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
FlamsbryggaHotel, Marketing på Ægir Brewery & Pub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. november 2020

Kjære gjest,

Takk for fin tilbakemelding! Vi er glade for å høyre at de fekk nyte vår singaturrett Ægir Vikingplanke. Vi håpar å ynskje deg velkommen tilbake i framtida!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2020

Hadde bestilt ølsmaking på ettermiddagen og middag på kvelden. Begge deler var helt topp. Masse nydelig øl og mat.
Hadde vikingplanke med 5 forskjellige øl til som smakte helt fortreffelig.
Kul plass som anbefales på det varmeste.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, elina63
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
FlamsbryggaHotel, Marketing på Ægir Brewery & Pub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. november 2020

Kjære gjest,

Takk for flott tilbakemelding! Vi er glade for at de likte vår Daglege Ølsmaking, samt påfølgjande middag med vår singaturret.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Ægir Brewery & Pub, så også på

 

Har du vært i Ægir Brewery & Pub? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din