Nydelig mat og drikke, veldig god service. Personalet hadde god kunnskap om sin meny og tilhørende drikke.
Kjære gjest,
Takk for flott tilbakemelding! Vi er glade for at de hadde ein fin kveld hjå oss med god mat og drikke!
51–55 av 1 778 anmeldelser
Vi var 2 par som besøkte denne etter hvert kjente puben til Ægir mitt i hjerte av Flåm. Vi spiste ikke mat, men testet ut øl planken som inneholdt 5 forskjellige typer Ægir øl. Og bare for å ha nevnt det, ølplanken var ikke spesielt dyr, og alt ølet var knall godt, men så er det dette med smak og behag da... Vi savnet litt informasjon fra de som jobbet der om de ulike øltypene, og jeg ble en smule overrasket da jeg registrerte at mitt i hjertet av Flåm blir jeg bedt om å slå over på engelsk da jeg bestilte? Er det slik det er i ferd med å bli i turist Norge?
Kjære gjest,
Tusen takk for din tilbakemelding! Spesielt hyggeleg å høyre at de likte ølet vårt! Vi tek med oss din tilbakemelding vedr. meir informasjon frå personalet om ølplanken. Vi jobbar sjølvsagt konstant med å forbetre oss.
Vedr. engelsktalande personale: reiselivet i Flåm generelt er heilt avhengige av utanlands arbeidskraft for å ha nok personale til å oppretthalde det gode og breie tilbodet vi har. Flåm er lite, men det kjem normalt over ein million gjester hit. Sjølv om fokuset er å få norsktalande personale, så er det ofte ikkje nok norske søkjarar. Så er det dette med kompetanse, og vi får mange dyktige og kompetente arbeidarar frå utlandet. Vi er i alle fall stolt over å ha eit internasjonalt arbeidsmiljø! I Ægir BryggeriPub har vi ein høg del tilsette som er norske eller norsktalande - og vi sørger alltid for at nokon er på jobb. Kanskje var vedkomande i restauranten når de var på besøk.
Vi takkar for tilbakemeldinga og ynskjer dykk velkomen tilbake! :)
vi hadde litt store forhåpninger til ølet de skulle servere, men at de i tillegg hadde slike matretter var uventet,,,,, stemningen, servicen, maten, ølet, alt stemte 100% tusen tusen takk for en fantastisk kveld .
Kjære gjest,
Takk for flott tilbakemelding! Vi er så glade for at de hadde ein fantastisk kveld hjå oss! Vi håpar å ynskje dykk velkommen tilbake ved ein seinare anledning.
Vi spiste vikingplanke bestående av 5 ulike retter med tilhørende ølsorter. Maten var fantastisk god og servicen upåklagelig. Anbefales!
Kjære gjest,
Takk for din tilbakemelding! Så kjekt å høyre at Vikingplanken vår samt servicen var fantastisk!
Go øl og go atmosfære, og god smak på maten. Men manglet halve kjøttet av retten som ble bestilt. Dette på grunn av at det var tomt i følge servitør. Erstattet av grønnsaker uten at det ble innformert om det på forehånd. Synd men dette gjorde denne middagen til en litt dårlig opplevelse.
Kjære gjest,
Takk for tilbakemelding! Vi beklagar på det sterkaste at du fekk ei dårleg oppleving under middagen hjå oss. Her skulle vi ha kommunisert betre med deg, og gitt deg eit fullverdig alternativ. Dette er beklageleg. Vi tek dette med oss vidare for å sørge for at det ikkje skjer igjen. Vi er glad for å høyre at du likte smaken på maten, ølet og atmosfæren.