Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Særpreget og koselig sted i Flåm ”
Anmeldelse av Ægir Brewery & Pub

Ægir Brewery & Pub
Vurdert som nr. 1 av 15 Restauranter i Flåm
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 15 - USD 65
Kjøkken: Norsk, Skandinavisk, Bryggeripub
Middagsalternativer: Middag, Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Middag, Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 6. september 2020 via mobile enheter

Særpreget og koselig sted i Flåm. Variert og nydelig mat. Her kan du smake flere øltyper på «smaksbrett»( beer flight) og kanskje få en ny favoritt. Veldig hyggelig personale. Glutenfrie alternativ.

Dato for besøk: september 2020
2  Takk, IBH66
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
FlamsbryggaHotel, Marketing på Ægir Brewery & Pub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. november 2020

Kjære gjest,

Takk for fin tilbakemelding - vi set pris på å høyre frå deg! Vi er glade for at de hadde ein fin kveld hjå oss og fekk nyte god mat og drikke. Velkommen tilbake!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 617)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

3337 av 1 617 anmeldelser

Anmeldt 18. august 2020 via mobile enheter

Virkelig god mat og øl. Dette var det klasse over. Anbefales på det varmeste. Bestill en plank med test-øl, for å finne favoritt-ølet. Utsalg i samme huset.
Mye folk, men servitørene var veldig oppmerksomme, og opptatt av at alle spritet seg før de kom inn. Koselig miljø og kjempehyggelige servitører.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, 275kjerstis
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
FlamsbryggaHotel, Marketing på Ægir Brewery & Pub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. november 2020

Kjære gjest,

Takk for fin tilbakemelding! Vi er glad for at de hadde ein fin opplevelse hjå oss og fekk nyte god mat og øl.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. august 2020 via mobile enheter

Helt vanvittig dårlig service! Sure ansatte. Jobber du i serviceyrke så lær deg å smile og vær høflig! Forsåvidt pussig at ansatte som har bodd i Norge i flere år ikke kan ett ord norsk... Dog var det den norske servitrisen som burde blitt påkostet et servicekurs!

Dato for besøk: august 2020
6  Takk, Zorban11
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
FlamsbryggaHotel, Marketing på Ægir Brewery & Pub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. desember 2020

Kjære gjest,

Takk for tilbakemelding - det set vi pris på. Vi beklagar så mykje at du opplevde dårleg service hjå oss. Dette er tatt opp internt, og dette tek vi tak i. Vi skal forbetre oss!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. august 2020 via mobile enheter

Takk for nydelig mat og lokalt øl i flotte omgivelser! Vi spiste "Valhall viking middag" for to personer. Alt smakte fantastisk godt! Skal du til Flåm bør du definitivt reservere bord her.

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, KSlettevold
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
FlamsbryggaHotel, Marketing på Ægir Brewery & Pub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. november 2020

Kjære gjest,

Takk for hyggjeleg tilbakemelding! Vi er glad for å høyre at de hadde ein fin opplevelse hjå oss.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. august 2020

Vi var en gruppe som ble møtt av hyggelig betjening i døren som kunne fikse bord til oss i løpet av få minutter. Hyggelig atmosfære, og flott lokale. Ble derimot skuffet over holdning til servitør. Virket rett og slett sliten og irritabel helt fra start, og lot dette gå ut over oss. Men stort pluss for at maten kom raskt til bordet, og smakte helt nydelig!

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, MaleneT0
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
FlamsbryggaHotel, Marketing på Ægir Brewery & Pub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. november 2020

Kjære gjest,

Takk for din tilbakemelding! Topp service er absolutt den største prioriteten for oss, og det har vi ikkje levert til deg. Vi er veldig lei oss for dette, men glad for din tilbakemelding. Det gir oss sjansen til å ta det med oss vidare for å sørgje for at det ikkje skjer igjen. Vi er glad for at de elles hadde ein fin oppleving hjå oss, og håpar å ynskje dykk velkommen tilbake ved ein seinare anledning.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Ægir Brewery & Pub, så også på

 

Har du vært i Ægir Brewery & Pub? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din