“Et kult sted med særpreg!”
Anmeldelse av Ægir Brewery & Pub

Ægir Brewery & Pub
Vurdert som nr. 1 av 18 Restauranter i Flåm
Kjøkken: Norsk, Skandinavisk, Bryggeripub
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Middag, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Middag, Reservasjoner
Anmeldt 21. september 2020

Vi hadde gledet oss lenge til å besøke Ægir Bryggeri, og gjett om det stod til forventningene.
Vi var litt seint ute og fikk dessverre ikke bestilt bord, men bestemte oss for å ta sjansen like vel. Stedet var stappfullt da vi kom, men vi ble møtt av en hyggelig servitør som skrev oss på en venteliste til tross for at det fort kunne bli flere timer med venting.
Vi fikk oss en fin plass å sitte mens vi venta, og fikk testa ut ølplankene som var en fin starter før middag. Ægir fører et bredt utvalg, og godt lokalbrygget øl. Her er det noe for alle.
Etter bare 45 minutter fikk vi bord, og middagen ble definitivt en braksuksess! Menyen var utrolig spennende, og vi måtte rett og slett til bake flere dager for å jobbe oss gjennom den. En kulinarisk opplevelse fra ende til annen!
Om du er i Flåm, er dette besøket helt obligatorisk!

2  Takk, 310trudep
FlamsbryggaHotel, Marketing på Ægir Brewery & Pub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. november 2020

Kjære gjest,

Takk for flott tilbakemelding! Vi er glade for å høyre at de fekk bord hjå oss og hadde gode opplevingar med både mat og drikke! Velkommen tilbake!

Anmeldt 9. september 2020 via mobile enheter

Veldig god service, mat og øl.
Vi ble møtt på en hyggelig måte. Flott, spennende lokaler/innreding. Rask og god service. Godt øl og meget god mat

1  Takk, Eirik N

Kjære gjest,

Takk for fin tilbakemelding! Vi er glade for å høyre at de hadde ein fin opplevelse hjå oss på Ægir BryggeriPub.

Anmeldt 6. september 2020 via mobile enheter

Særpreget og koselig sted i Flåm. Variert og nydelig mat. Her kan du smake flere øltyper på «smaksbrett»( beer flight) og kanskje få en ny favoritt. Veldig hyggelig personale. Glutenfrie alternativ.

2  Takk, IBH66

Kjære gjest,

Takk for fin tilbakemelding - vi set pris på å høyre frå deg! Vi er glade for at de hadde ein fin kveld hjå oss og fekk nyte god mat og drikke. Velkommen tilbake!

Anmeldt 18. august 2020 via mobile enheter

Virkelig god mat og øl. Dette var det klasse over. Anbefales på det varmeste. Bestill en plank med test-øl, for å finne favoritt-ølet. Utsalg i samme huset.
Mye folk, men servitørene var veldig oppmerksomme, og opptatt av at alle spritet seg før de kom inn. Koselig miljø og kjempehyggelige servitører.

1  Takk, 275kjerstis

Kjære gjest,

Takk for fin tilbakemelding! Vi er glad for at de hadde ein fin opplevelse hjå oss og fekk nyte god mat og øl.

Anmeldt 15. august 2020 via mobile enheter

Helt vanvittig dårlig service! Sure ansatte. Jobber du i serviceyrke så lær deg å smile og vær høflig! Forsåvidt pussig at ansatte som har bodd i Norge i flere år ikke kan ett ord norsk... Dog var det den norske servitrisen som burde blitt påkostet et servicekurs!

6  Takk, Zorban11
FlamsbryggaHotel, Marketing på Ægir Brewery & Pub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. desember 2020

Kjære gjest,

Takk for tilbakemelding - det set vi pris på. Vi beklagar så mykje at du opplevde dårleg service hjå oss. Dette er tatt opp internt, og dette tek vi tak i. Vi skal forbetre oss!

Reisende som så på Ægir Brewery & Pub, så også på

Har du vært i Ægir Brewery & Pub? Del dine erfaringer!