Deilig mat og drikke. Rask servering og hyggelig og imøtekommende personell. Godt utvalg på ulike typer øl.
13–17 av 1 650 anmeldelser
Hyggelig personale, god stemning og god øl. Vel verdt besøket om en er i Flåm. Kjekt med god øl på tapp. Vi var innom to av våre dager i Flåm.
Denne plassen anbefales på det sterkeste. Atmosfæren, servicen, god mat og god øl. Her vil jeg tilbake
Ypperlig service på dette unike stedet! Og utrolig hyggelig folk som jobba der! Vi følte oss så velkomne! Og ble overrasket over god service ved inngang, bordtildeling, den fantastiske maten og gode drikken ⭐️
Koselig sted med god øl! Anbefales nesten kun for stemningen. Hyggelig personell og ok prisnivå. Ligger fint til ved brygga