“Ubehagelig opplevelse”

Kjøkken: Norsk, Skandinavisk, Bryggeripub
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Middag, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Middag, Reservasjoner
Anmeldt 30. september 2024

Vi fikk ett ubehagelig møte med den mannlige, Svenske servitøren med langt hår, på Ægir restaurant.

Han var kjempe sint, ufin i språket, nedlatende og rasistisk. Han fremstod som svært uprofesjonell. Hele kvelden ble preget av møte med servitøren og alle syntes det hele var veldig ubehagelig.

Jeg håper at dette var en glipp, og ikke standarden for hvordan personalet møter gjestene sine.

Dato for besøk: september 2024
Takk, Sarah S
Flåmsbrygga Hotell, Marketing på Ægir Brewery & Pub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. oktober 2024

Takk for at du tok deg tid til å dele di tilbakemelding. Dette er ikkje standarden vi ynskjer å ha hjå oss, og vi tar slike tilbakemeldingar svært alvorleg. Servitøren de beskriver, kjenner seg ikkje igjen i sitasjonen og vil gjerne vite meir om kva som har skjedd her. Vi set stor pris på om du tar direkte kontakt med oss på mail@flamsbrygga.no, så får vi avklart dette og tatt tak i det. Så håpar vi i framtida at de vil gi oss ein ny sjanse til å gi dykk ei hyggeleg oppleving.

Anmeldt 7. august 2023

God stemning, hyggelige og veldig serviceinnstilte servitører.
Maten smakte utsøkt og det samme med øla 😊😊

Dato for besøk: juli 2023
    • Atmosfære
Takk, 232ingvilde
Flåmsbrygga Hotell, Marketing på Ægir Brewery & Pub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. september 2023

Takk for besøket og fin tilbakemelding!

Anmeldt 30. juni 2023 via mobile enheter

Makan til frekke servitører og dårlig service. De opplyste til slutt at det bare var lunsjmeny. Når vi da spør om burger så vet de ikke hva som er på menyen. Finn ut av det selv, så han og gikk. Jeg er tilbake om en halvtime. Da gikk vi. Vi sa fra om frekkheten og gikk

Dato for besøk: juni 2023
1  Takk, Jørann K H

Vi beklagar den dårlege behandlinga du opplevde hjå oss. Dette er ikkje den standarden vi strevar etter, og vi tek dette svært alvorleg. Å gi våre gjester den beste opplevinga er vår topp prioritet - men det leverte vi tydeleg ikkje. Vi har allereie teke tilbakemeldinga di opp internt, og vil bruke den for å unngå slike hendingar i framtida.

Din tilbakemelding er viktig for oss, og vi vonar du vil gi oss ein ny sjanse til å gje deg ei betre oppleving.

Anmeldt 28. februar 2023 via mobile enheter

Hjertelig mottakelse, spennende omvisning, godt øl, kjempegod mat, super service!
Anbefales, + kommer gjerne tilbake.

Dato for besøk: februar 2023
Takk, Roald S
Flåmsbrygga Hotell, Marketing på Ægir Brewery & Pub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. august 2023

Tusen takk for din tilbakemelding! Vi gler oss til å ønske deg tilbake.

Anmeldt 20. september 2022

Vi var på jobbtur i Flåm, og alle gledet seg til en tur innom Ægir pub, men det blir absolutt ikke flere ganger!! Har ikke opplevd maken til kundebehandling, og det toppet seg da en av servitørene ba oss surt om å levere de tommene glassene tilbake til baren selv, dette fordi det var litt trangt der vi satt og han rakk ikke frem. Han hadde ikke engang spurt om vi kunne flytte litt på oss. Vi prøvde å ha en god tone med betjeningen, men det var ikke et smil å få tilbake, bare kjeft, hoderisting og sure blikk. Vi observerte også en dårlig stemning de ansatte i mellom, og en jente i baren ble skjelt ut av en servitør i full offentlighet.

Dato for besøk: september 2022
1  Takk, grof877
Flåmsbrygga H, Marketing på Ægir Brewery & Pub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. september 2022

Kjære gjest! Det er utruleg leit å høyre at de hadde ei dårleg oppleving i Ægir BryggeriPub. Vi beklagar på det sterkaste! Service er vår høgste prioritet, og situasjonen du skildrar er absolutt ikkje i tråd med korleis vi ynskjer å behandle verken gjester eller kollegaer. Vi tek tilbakemeldinga di på høgste alvor, og vil difor ha samtalar med personalet. Vi skal ta lærdom frå situasjonen, verte betre og sørge for at liknande ikkje skjer igjen. Takk for tilbakemeldinga – og igjen beklagar vi så mykje! Vi håpar de vil gi oss ein ny sjanse i framtida! (vi har også sendt deg ei beklaging via e-post)

Reisende som så på Ægir Brewery & Pub, så også på

Har du vært i Ægir Brewery & Pub? Del dine erfaringer!