Super tur i fjorden!

Fantastisk tur med super guide🤩 Vi lærte masse og fikk sett den nydelige fjorden! Dette er en tur... les mer

Anmeldt 4 dager siden
Katrine H
Den ene attraksjonen som er verdt pengene!

Til tross for utsolgt på nettbooking tok vi sjansen og reiste inn til Flåm og var heldige å få... les mer

Anmeldt 15. august 2022
Svantesvoken
Hole, Norge
Les alle 1 273 anmeldelsene

Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Flåm
Anmeldt 31. august 2020 via mobile enheter

Vi tok formiddagsturen og vi var utrolig heldig med været! Fantastisk tur med super guide. Anbefales på det sterkeste!

Dato for opplevelse: august 2020
Takk, 141malins
FjordSafari, Kundeansvarlig på Fjordsafari, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. september 2020

Hwi Malins,

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Velkommen tilbake.

Anmeldt 22. juli 2020

Vi hadde med barn på 5,8 og 11 år på privat tur. Guiden Rune klarte på utmerket vis å gi fart og spenning til de minste og samtidig formidle fjordens severdigheter og historie til de voksne.

En slik tur kan anbefales på det sterkeste!

Takk, 007EN1237
FjordSafari, Resepsjonssjef på Fjordsafari, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. juli 2020

Hei 007EN1237

Takk for dine fine ord til oss, kjekt å høyre at dykk hadde ein fin tur på fjorden med Rune som guide.

Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Vi hadde en fantastisk tur i Aurlandsfjorden og Nærøydjorden. Vår guide Ellinor var superflink til å formidle historie og hadde enorm kunnskap om fjordene og distriktet. Til og med ungdommene på 14 og 17 synes turen var fin, spennende og interssant. Bonus at vi fikk se båse nise og havørn. Veldig flott at det ble tatt hensyn til både dyr og lokalbefolkning.
Turen kan anbefales på det varmeste.

Takk, 624lene_

Hei 624lene_

Takk for dine fine ord til oss, kjekt å høyre at dykk hadde ein fin tur på fjorden med Eleanor som guide, fantastisk at dykk fekk sjå dyr på Fjorden.

Anmeldt 7. juli 2020 via mobile enheter

Knallfin tur på fjorden. Fin blanding av kjøring og stopp. Fantastisk natur. Spennende gårder i fjellet. Tipp topp guide (Per) som ga god info og også tok hensyn til dyr og natur. Dette er noe vi anbefaler på det varmeste.

2  Takk, ca2bellingsen
FjordSafari, Resepsjonssjef på Fjordsafari, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. juli 2020

Hei Ca2Bellingsen,

Takk for dine fine ord til oss, kjekt å høyre at dykk hadde ein fin tur på fjorden med Per som guide.

Anmeldt 14. juni 2020

En fantastisk naturopplevelse i vakre Nærøyfjorden. Mektige fossefall, snødekte fjelltopper, små idylliske tettsteder som Undredal, og dyr som geiter og seler. Nærøyfjorden på sitt beste. Og ikke minst en fantastisk lokalkjent kunnskapsrik guide.

Dato for opplevelse: juni 2020
Takk, 540livf
FjordSafari, Kundeansvarlig på Fjordsafari, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. juni 2020

Hei,

Tusen takk for koselig tilbakemelding. Vi er veldig stolte av det vi leverer og blir glad når vi hører at gjestene er fornøyd. Ønsker deg en god sommer videre.