“Veikro-preg”

Flam Marina and Appartement Cafe
Vurdert som nr. 2 av 18 Restauranter i Flåm
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Kvalitet og utvalg som ei middels veikro- dog i fine omgivelser. Tørr laks, slunken burger, og poteter som nok hadde liggi i mange timer før de ble servert. Pizzaen var noe bedre.

Ønsket bord på Flåmsbrygga, men der var det ikke mulig å reservere bord i forkant eller få bord ved dropin når vi kom, og ble svært skuffet da dette viste seg å være det eneste andre resturant-tilbudet.

2  Takk, idab305

Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Vi ga opp å få plass på Ægir eller en av de andre som ligger sammen - der virket det uansett ganske masete - og tok heller turen ut for å se om dette stedet kunne være noe. Det innfridde! Selv om de var fullbooket i avdelingen med utsikt fikk vi et bord før neste reservasjon. Vi spiste torsk og indrefilet, begge deler var nydelig og lekkert anrettet. Barna spiste pizza og hamburger og var også svært fornøyde. De kunne fint ha delt en pizza, men vi fikk med restene til kveldsmat. Jordbærmilkshaken var helt perfekt! Anbefales på det varmeste!

1  Takk, Prillings
Anmeldt 6. juli 2020 via mobile enheter

Meget hyggelige ansatte, bra service og oppfølging. Meget god mat i pene, stille og vakre omgivelser. Anbefaler å prøve lokaløllet.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, johnd4567
Anmeldt 10. juni 2019 via mobile enheter

Dropp alle andre restauranter i Flåm. Velg denne i stedet. Virker som om alle restaurantene ved Flåm Brygge. Samarbeider. Mye av det samme kjedelige og lite apetittelig. Men denne skiller seg ut.

God mat, flott service. Hadde indrefilet og torsk. Gir ekstra service uten å ta betalt for det i tillegg (ba om litt ekstra tilbehør og saus). Og utsikten er upåklagelig! Tommel opp.

Hvis noe skal trekke ned så må det være rødvinsausen som var fryktelig seig. Aldri opplevd før. Men blandet ut med litt vann og da ble det bedre.

Selger også herlige milkshaker.

Konklusjon, gå hit. Er ca 200 meter fra Flåm Brygge.

Dato for besøk: juni 2019
Takk, TheStigh
Anmeldt 26. august 2018 via mobile enheter

Fish and chips, chicken club sandwich ; raskt servert og smakte nydelig ! Anbefales på det varmeste 😀

Dato for besøk: august 2018
Takk, eileenbJ9513MN

Reisende som så på Flam Marina and Appartement Cafe, så også på

Har du vært i Flam Marina and Appartement Cafe? Del dine erfaringer!