Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“En liten perle”

Flam Marina and Appartement Cafe
Vurdert som nr. 2 av 15 Restauranter i Flåm
Restaurantdetaljer
Anmeldt 29. august 2020 via mobile enheter

En liten perle i Flåm. Gikk oss en liten kveldstur og kom over dette stedet som lå så fint nede ved vannkanten og med utsikt over fjord og fjell. Hyggelig betjening og god mat. Anbefales

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, vicki268
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (240)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

37 av 240 anmeldelser

Anmeldt 26. juli 2020

Vi hadde bestilt bord og jeg burde bedt om bord nærmest vannet men andre raden var også flott. To av oss spiste torsk og den var perfekt stekt og eksemplarisk varm når den kom, dessverre var ikke skinnet sprø men det ødela ikke. De dekorative grønnsakene på toppen (gullerot eller søtpotet??) var pene men litt seige, burde var krispig tenker jeg. Men god potetmos og grønnkål og som sagt torsken, kjempegodt. Pastaen med indrefilet og sopp gorgonzola saus falt også i smaken fast litt mer gorgonzola i sausen hadde gjort måltidet ennå bedre. Bra espresso og milkshake.
Anbefaler besøk her!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, sarikirsia
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Kvalitet og utvalg som ei middels veikro- dog i fine omgivelser. Tørr laks, slunken burger, og poteter som nok hadde liggi i mange timer før de ble servert. Pizzaen var noe bedre.

Ønsket bord på Flåmsbrygga, men der var det ikke mulig å reservere bord i forkant eller få bord ved dropin når vi kom, og ble svært skuffet da dette viste seg å være det eneste andre resturant-tilbudet.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, idab305
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Vi ga opp å få plass på Ægir eller en av de andre som ligger sammen - der virket det uansett ganske masete - og tok heller turen ut for å se om dette stedet kunne være noe. Det innfridde! Selv om de var fullbooket i avdelingen med utsikt fikk vi et bord før neste reservasjon. Vi spiste torsk og indrefilet, begge deler var nydelig og lekkert anrettet. Barna spiste pizza og hamburger og var også svært fornøyde. De kunne fint ha delt en pizza, men vi fikk med restene til kveldsmat. Jordbærmilkshaken var helt perfekt! Anbefales på det varmeste!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Prillings
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. juli 2020 via mobile enheter

Meget hyggelige ansatte, bra service og oppfølging. Meget god mat i pene, stille og vakre omgivelser. Anbefaler å prøve lokaløllet.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, johnd4567
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Flam Marina and Appartement Cafe, så også på

 

Har du vært i Flam Marina and Appartement Cafe? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din