Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 07:00 - 19:00
Lagre
  
Google
Ulike måter å oppleve Flåm Tourist Office på
fra USD 75,53
Mer informasjon
fra USD 867,07
Mer informasjon
Anmeldelser (472)
Filtrer anmeldelser
472 resultater
Vurdering fra reisende
214
177
55
13
13
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
214
177
55
13
13
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 472 anmeldelser
Anmeldt 29. juli 2019 via mobile enheter

Måtte innom her for å få printet ut billettene til Flåm zipline. Køen gikk sakte selv om det ikke var så mye folk å når det endelig var vår tur gikk det ikke an å prate norsk med betjeningen. Jeg forventer faktisk å kunne prate norsk med betjeningen på et informasjons sted i Norge om Norge.

Dato for opplevelse: juli 2019
Takk, EspenA92
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. august 2018

Her er de utrolig hjelpsomme og forteller om hva man kan gjøre og er også behjewlpelig med bookinger.

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, ivartina
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. september 2017 via mobile enheter

Fikk hjelpen jeg spurte om og egentlig er det ikke noe mere å tilføre der egentlig
+flerspråklig hjelp

Dato for opplevelse: september 2017
Takk, KimT1560
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. august 2017 via mobile enheter

Hvorfor vil ikke de innrømme at de har sendt ut feil informasjon på fergeprisen over fjorden med fjord1. det bør stå i prisoversikten at det er dyrere å kjøpe billetter på båten enn hos turistinformasjonen.. dette kaller jeg å utnytte uvitende turister...

Dato for opplevelse: juli 2017
1  Takk, Yudi N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juli 2017 via mobile enheter

Å anmelde en turistinformasjon er vel ikke akkurat det enkleste. Ikke veldig mye mer å si enn at her var de så klart utrolig service innstilt og betjente oss raskt, effektivt og trivelig da vi skulle kjøpe billetter til Flåmsbana

Dato for opplevelse: august 2016
Takk, johnnyo584
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser