“Fantastisk opplevelse! ”
Anmeldelse av Marlenes Bistro

Marlenes Bistro
Vurdert som nr. 1 av 56 Restauranter i Kongsberg
Beskrivelse: Velkommen til bistroen Interessen for mat og råvarer av god kvalitet må nesten deles, noe vi ønsker å gjøre her på Marlenes Bistro. Vi er ikke opptatt av at alt skal være så fancy, men heller at man skjønner hva det er man spiser og at det smaker. Derfor lager vi det meste på bistroen fra bunnen av, med gode råvarer som utgangspunkt.
Anmeldt 4. september 2020 via mobile enheter

Vært på Marlenes Bistro en rekke ganger. Alltid ypperlig service og fantastiske måltider.

En av Norges beste restaurantopplevelser!

Takk, h_ljef

Anmeldt 5. juli 2020 via mobile enheter

En uforglemmelig skalldyr aften med utmerkede smaker, flott presentasjon og dertil hørende nydelige viner. Dette var topp.
Kjempeservice !!

Takk, yngvepe
Anmeldt 29. juni 2020

Spiste kveite som hovedrett og den var god, litt trekk for liten porsjon.
Pannacotta med lakrissmak og jordbær til dessert, var utrolig godt.
Kommer gjerne tilbake for å spise burger. God og blid service.

2  Takk, Frode S
Anmeldt 27. juni 2020 via mobile enheter

Kjempehyggelig servitør og fantastisk god mat. Vi spiste kveite.
Stedet anbefales .
Veldig hyggelig og god atmosfære.

1  Takk, LillT
Anmeldt 18. juni 2020 via mobile enheter

Fantastiske burgere! Serverings personale kunne ikke vært mer hjelpsomme og blide! Kommer tilbake neste gang vi et i Kongsberg

Takk, wenchemeling

Reisende som så på Marlenes Bistro, så også på

Kongsberg, Kongsberg kommune

Har du vært i Marlenes Bistro? Del dine erfaringer!