Min kone og jeg var der 10. september og spiste. Dette var 4. gangen vi stoppet for å spise på Marlenes Bistro på vei til hytta. Vi har spist på Michelin restauranter når vi har reist rundt i verden, og opplevd «det lille ekstra» du får på slike restauranter. Så «humper» vi tilfeldigvis over denne restauranten på vei til hytta ved en ren tilfeldighet. På denne restauranten serveres verdens beste kamskjell som forrett. De smaker magisk godt og er en fryd for øyet. Hovedrettene oser av kvalitet av gode råvarer og tilberedning. De har en magiker på kjøkkenet. Sist men ikke minst merker du raskt at personalet som jobber på denne fantastiske restauranten har en “passion” med det de driver med. Service i verdensklasse!!!
Lokalene de holder til i innbyr til trivsel og velvære. Rett og slett perfekt.
I kveld kommer vi med ett «lass» av folk fra Svelvik for å nyte en kveld på denne supre restauranten. Vi kunne spart oss 45 minutter kjøring og spist i Drammen. Men ingen restauranter der rekker denne restauranten til anklene en gang. Vi gleder oss til i aften👍🏻😊
Michelin Guide! Look to Kongsberg👍🏻😊