Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Marlenes byr på byens beste smaker!”
Anmeldelse av Marlenes Bistro

Marlenes Bistro
Vurdert som nr. 1 av 38 Restauranter i Kongsberg
Fortreffelighetsbevis
Beskrivelse: Velkommen til bistroen Interessen for mat og råvarer av god kvalitet må nesten deles, noe vi ønsker å gjøre her på Marlenes Bistro. Vi er ikke opptatt av at alt skal være så fancy, men heller at man skjønner hva det er man spiser og at det smaker. Derfor lager vi det meste på bistroen fra bunnen av, med gode råvarer som utgangspunkt.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Velkommen til bistroen Interessen for mat og råvarer av god kvalitet må nesten deles, noe vi ønsker å gjøre her på Marlenes Bistro. Vi er ikke opptatt av at alt skal være så fancy, men heller at man skjønner hva det er man spiser og at det smaker. Derfor lager vi det meste på bistroen fra bunnen av, med gode råvarer som utgangspunkt.
Anmeldt 2. oktober 2020 via mobile enheter

Som vanlig var det fantastisk mat, veldig hyggelig og personlig service. Marlenes er alltid en vinner!!

Dato for besøk: august 2020
Takk, 236jeanetter
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (134)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1014 av 134 anmeldelser

Anmeldt 26. september 2020 via mobile enheter

Alltid god mat og alltid god service på Marlenes.
Nydelige kamskjell til forrett og alle var fornøyd med alle rettene. Gode vinanbefalinger og kjempegod Irish til slutt.

Dato for besøk: september 2020
2  Takk, anka345
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. september 2020 via mobile enheter

Min kone og jeg var der 10. september og spiste. Dette var 4. gangen vi stoppet for å spise på Marlenes Bistro på vei til hytta. Vi har spist på Michelin restauranter når vi har reist rundt i verden, og opplevd «det lille ekstra» du får på slike restauranter. Så «humper» vi tilfeldigvis over denne restauranten på vei til hytta ved en ren tilfeldighet. På denne restauranten serveres verdens beste kamskjell som forrett. De smaker magisk godt og er en fryd for øyet. Hovedrettene oser av kvalitet av gode råvarer og tilberedning. De har en magiker på kjøkkenet. Sist men ikke minst merker du raskt at personalet som jobber på denne fantastiske restauranten har en “passion” med det de driver med. Service i verdensklasse!!!
Lokalene de holder til i innbyr til trivsel og velvære. Rett og slett perfekt.
I kveld kommer vi med ett «lass» av folk fra Svelvik for å nyte en kveld på denne supre restauranten. Vi kunne spart oss 45 minutter kjøring og spist i Drammen. Men ingen restauranter der rekker denne restauranten til anklene en gang. Vi gleder oss til i aften
Michelin Guide! Look to Kongsberg

Dato for besøk: september 2020
3  Takk, 456svennm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. september 2020

Spiste Gnocchi med Tronfjellskinke fra Tynset, kremet salviesaus & sopp til forrett, Marinert entrecôte av kalv til hovedrett og karamellisert epleterte til dessert. Alle rettene var fantastiske, men vil trekke frem Gnocchi som prikken over "I'n".
Flott atmosfære med fantastisk hyggelig service :-)

Spise i Kongsberg, er dette helt klart stedet!!

Dato for besøk: september 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, OlaHal
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. september 2020 via mobile enheter

Vært på Marlenes Bistro en rekke ganger. Alltid ypperlig service og fantastiske måltider.

En av Norges beste restaurantopplevelser!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, h_ljef
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Marlenes Bistro, så også på

Kongsberg, Kongsberg kommune
 
Kongsberg, Kongsberg kommune
Kongsberg, Kongsberg kommune
 

Har du vært i Marlenes Bistro? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din