Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Et godt valg for lunsj”
Anmeldelse av Hos Astrid

Hos Astrid
Vurdert som nr. 23 av 38 Restauranter i Kongsberg
Restaurantdetaljer
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Vi valgte steder basert på anmeldelser av lunsjsteder i Kongsberg. Vi valgte kremet fiskesuppe og omelett. Maten kom raskt og smakte godt. Nydelig fiskesuppe med masse deilig fisk i, men kunne kanskje ønsket ørlitt mer smak. Rent og pent. Alt i alt kan stedet anbefales. Parker i P-huset under kjøpesenteret.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, annetwoien
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (12)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

26 av 12 anmeldelser

Anmeldt 29. juni 2020 via mobile enheter

Nydelig lunch. Greie priser og hyggelig service. Tydelig hjemmelaget. Anbefaler spinatpai eller BLT.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, Codfishguy
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juni 2020

Både kyllingen og biffstrimlene var tørre. Soggy grønnsaker og bernaise sausen smakte ingenting.. Fine og rene lokaler og maten kom raskt.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, Lld3223
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. mai 2020 via mobile enheter

Her lages maten fra bunn av med gode råvarer.
Pasta med kylling i fløte anbefales.
Til å være kjøpesenterservering er denne veldig bra.
Anbefales!

Dato for besøk: mai 2020
Takk, P9516PJfrankh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. januar 2020

Bestilte ishavsrøye kr 199. Den viste seg uspiselig. Tørr som en hanske. Kjedelig! Dette stedet blir ikke oppsøkt av meg og mine igjen. Benytter de andre 2 stedene i kjøpesenteret når behovet melder seg. De serverer utmerkete småretter.

Dato for besøk: januar 2020
Takk, Örn A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Hos Astrid, så også på

Kongsberg, Kongsberg kommune
 
Kongsberg, Kongsberg kommune
Kongsberg, Kongsberg kommune
 

Har du vært i Hos Astrid? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din