“Lunsj”
Anmeldelse av Meeat Gastropub

Meeat Gastropub
Vurdert som nr. 3 av 56 Restauranter i Kongsberg
Anmeldt 29. desember 2018 via mobile enheter

Hørt mye flott om dette stedet så tok turen innom til lunsj. Kan ikke si at jeg ble skuffet! Meget god service og upåklagelig god mat. Kommer definitivt tilbake!!

Takk, oles714

Anmeldt 7. oktober 2018 via mobile enheter

Må bare få skryte litt av servicen de ansatte yter, de står på for kundene sine! Helt fantastisk! Vi kommer tilbake.

Takk, Olestrom123
Anmeldt 5. oktober 2018 via mobile enheter

Kjempe gode burgere, variert tilbud og hyggelige folk som jobber der. Absolutt verd et besøk. Renslig og koselig plass. Dette er et sted man må innom når man er i Kongsberg.

Takk, Thomas D
Anmeldt 23. september 2018

Har både god mat, servicinstilt og hyggelig betjening. Kanskje ikke noe spesielt mtp lokalitetene, men det spiller ingen rolle -med den mate & betjening:

1  Takk, oddarthurlarsen
Anmeldt 2. september 2018 via mobile enheter

Denne gastropuben har et godt utvalg av håndtverkøl. Hamburgeren jeg spiste var ypperlig. Hyggelig betjening. Anbefales

1  Takk, Oskaare

Reisende som så på Meeat Gastropub, så også på

Kongsberg, Kongsberg kommune

Har du vært i Meeat Gastropub? Del dine erfaringer!