Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Gode burgere”
Anmeldelse av Meeat Gastropub

Meeat Gastropub
Vurdert som nr. 3 av 38 Restauranter i Kongsberg
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 6 - USD 28
Restaurantdetaljer
Anmeldt 19. september 2021

Vi fikk ikke drikkemeny utdelt da vi satte oss, men utenom det var service bra.
Burgere smakte godt, men kunne vært litt varmere. Cookie dough smakte godt, men is smakte som standard butikk-is. Lokalet har mer preg av å være utested en pub/restaurant. I tillegg var det litt kjølig i lokalet siden ytterdøra stod oppe hele tiden.

Dato for besøk: september 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, FrodesMatMening
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (103)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

812 av 103 anmeldelser

Anmeldt 3. september 2021 via mobile enheter

Utrolig god mat og god service! Beste burgeren jeg har smakt, god sammensetning av drikke, og nydelig dessert, alt i alt en opplevelse som overgikk hva vi forventet oss

Dato for besøk: september 2021
Takk, ransaen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. august 2021 via mobile enheter

Var på gjennomreise og ville ha noe enkelt. Endte opp med Jack Daniels burger som var kjempegod. Anbefales på det sterkeste. Hyggelig sted og betjening

Dato for besøk: august 2021
Takk, Ambassador109167
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. august 2021 via mobile enheter

Veldig god mat og superhyggelig betjening! Spiste pulled pork burger med fries og bbq dip. Kommer definitivt tilbake. Noe ventetid på maten, derfor ikke full score.

Dato for besøk: august 2021
Takk, Curiosity29076677687
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. august 2021 via mobile enheter

I et mandagsstengt Kongsberg fant vi dette gode alternativet med en god meny til god pris. En god barneburger til ungene og en solid cheeseburger til far. Det beste med det hele var servicen. Hyggelig og rask betjening!

Dato for besøk: august 2021
Takk, J7445RRcharlesl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Meeat Gastropub, så også på

Kongsberg, Kongsberg kommune
 
Kongsberg, Kongsberg kommune
Kongsberg, Kongsberg kommune
 

Har du vært i Meeat Gastropub? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.