Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Veldig tilfredsstillende retter, kinesisk mat, sushi er det samme som jeg spiste i Japan før!”
Anmeldelse av Kongs Kina Restaurant

Kongs Kina Restaurant
Vurdert som nr. 19 av 39 Restauranter i Kongsberg
Restaurantdetaljer
Anmeldt 21. mai 2023

Veldig tilfredsstillende retter, kinesisk mat, sushi er det samme som jeg spiste i Japan før! Det er flott, prisen er veldig overkommelig, og nå stiger prisen veldig raskt, KongsKinas pris er veldig vennlig! vil besøke igjen

Dato for besøk: mai 2023
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Vivian L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (66)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

59 av 66 anmeldelser

Anmeldt 7. april 2023

Vi bruker å besøke Kongs kina restaurant ofte. Restauranten er rimelig og vi er alltid fornøyd med maten, som er helt klassisk kinamat. Vi opplever at servicen er stabilt bra over vi kommer til å fortsette å besøke restauranten.

Dato for besøk: april 2023
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Dag N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. februar 2023

Kylling sishuan + glass vann.
Støtter meg til tidligere anmeldelser vedr. grønnsaker: hermetiserte, smakløst og feil konsistens. Kjøttet virket å ha vært oppbevart feil, kylling hadde konsistens som svin. Glasset med vann var fung av fingermerker med noe matfett. Stolsete var full av smuler/matrester. Æsj!

I tillegg var servitør, asiatisk, ung, briller- svært sur, direkte frekk mot meg og andre kunder. Ikke hei når jeg kom, ikke ha det bra ved når jeg gikk. Dette er min første anmeldelse på TripAdvisor. Jeg ser det som minimum medmenneskelig å anbefale å styre HELT unna denne restauranten. Lite trivelig opplevelse. Strykkarakter.

Dato for besøk: februar 2023
Takk, X2296IIharaldh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. juli 2022 via mobile enheter

Det var billig, men det skulle bare mangle. Bestilte 3 ulike chop suey og en forrett. Forretten besto av kinakål med mye thousand island dressing med lake-reker i, ved siden av to friterte kongereker. Virka som det bare var paprika, sopp og gulrot som var ferskt resten hermetisk. Kyllingen smakte som om den hadde ligget ferdig stekt i kjøleskapet i noen dager. Biffkjøtet smakte ikke mye i det hele tatt. Ellers var det salt og minimais det smakte mest av, den halvliteren med vann man fikk servert hadde jeg ikke noe problemer med å drikke opp for å si det sånn.
Lokalet var veldig støvete og dukene var skitne.
Jeg pleier ikke å skrive anmeldelser, men dette var så j*vlig at jeg føler jeg må advare andre.
Kaffen var god.

Dato for besøk: juli 2022
2  Takk, iverhage
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. mars 2022 via mobile enheter

Mer trist og kjedelig kinamat skal man lete lenge etter. Hermetiske grønnsaker, utvannede sauser, supertriste vårruller som nærmest kun har kjøttdeig i seg og en rekecoctail som kun består av reker i dressing, sitron og kinakål? Eller man må kanskje nevne de 5 revne bitene av gulrot som var i. Rett og slett bare trist.

Hvor er yrkesstoltheten og matgleden til kokken? Her burde de fått dratt på kurs og fått litt ny inspirasjon. For det er en ting som ikke er trist og kjedelig hos de. Det er det nyeste på menyen. Sushi. Desverre kan ikke den helt sammenlignes med de i Storgata, men de er inne på noe bra her.

Dato for besøk: mars 2022
Takk, megselv1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Kongs Kina Restaurant, så også på

Kongsberg, Kongsberg kommune
 
Kongsberg, Kongsberg kommune
Kongsberg, Kongsberg kommune
 

Har du vært i Kongs Kina Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.