“Bursdagsfeiring”
Anmeldelse av Tråkka Mat & Vinhus

Tråkka Mat & Vinhus
Vurdert som nr. 2 av 56 Restauranter i Kongsberg
Anmeldt 27. juli 2020

Helt fantastisk kveld med ypperlig servering hele kvelden. Vi kommer igjen nesten år når dere feirer bursdag igjen.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, 592lenea

Anmeldt 24. juli 2020

Nydelig mat med spennende smaker og god service. De kan mat😀
Kveita var fantastisk og Desserten Bare Blåbær var nydelig, spennende og smakte mer😀

Dato for besøk: juni 2020
Takk, LineL43
Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Spiste her sammen med min samboer - fantastisk nydelig mat! Vi spiste 3-retters og fikk anbefalt nydelig drikke til maten. En herlig opplevelse! Maten var smakfull, autentisk og kokken sto for mange av råvarene, som var selvplukk. Blant annet blåbær, blomster (til pynt på mat) og sopp. Dette må være Kongsbergs beste!

Takk, lisaloop2016
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Super mat, nydelig presentert! En av de bedre restaurant opplevelser i Norge. Er du i Kongsberg, anbefales virkelig en helaften her. Så deilig mat, personale som elsker jobben sin, skikkelig feelgood opplevelse

Takk, Hilde A
Anmeldt 23. juli 2020

Nydelig og variert mat av god kvalitet og flott service! Gode porsjoner. Anbefaler en tre-retters på det sterkeste!

Dato for besøk: mai 2020
Takk, Silje T

Reisende som så på Tråkka Mat & Vinhus, så også på

Kongsberg, Kongsberg kommune

Har du vært i Tråkka Mat & Vinhus? Del dine erfaringer!