Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Den beste restauranten i Kongsberg.”
Anmeldelse av Jordnaer Restaurant

Jordnaer Restaurant
Vurdert som nr. 2 av 37 Restauranter i Kongsberg
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 9 - USD 24
Restaurantdetaljer
Anmeldt 16. august 2020 via mobile enheter

Jordnær ligger nå som nr 1 på Tripadvisor over de beste restaurantene i Kongsberg. Spiste en 3-retters meny der i går og opplevde serviceinnstilt personale fra vi kom inn, i hagen, fordi været var godt på Kongsberg i går, og til vi gikk ut porten mette og gode og med positive opplevelser. Takk Per-Ingar og co!

Dato for besøk: august 2020
Takk, annemaritw2017
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (92)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1418 av 92 anmeldelser

Anmeldt 15. august 2020 via mobile enheter

Fantastisk sted med god atmosfære og koselig personal. De leverer alltid godt. Glad for at det finnes et slikt sted på Kongsberg

Dato for besøk: august 2020
Takk, halvardh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2020 via mobile enheter

Fantastisk mat, presentert på en fantastisk måte. Oppmerksom betjening. Overraskende at noe så bra finnes i Kongsberg, og gledelig når «trekløveret» ligger nede for telling.

Dato for besøk: august 2020
Takk, larsj917
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2020

Helt fantastisk kveld med ypperlig servering hele kvelden. Vi kommer igjen nesten år når dere feirer bursdag igjen.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, 592lenea
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2020

Nydelig mat med spennende smaker og god service. De kan mat
Kveita var fantastisk og Desserten Bare Blåbær var nydelig, spennende og smakte mer

Dato for besøk: juni 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, LineL43
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Jordnaer Restaurant, så også på

Kongsberg, Kongsberg kommune
Kongsberg, Kongsberg kommune
 
Kongsberg, Kongsberg kommune
 

Har du vært i Jordnaer Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din