Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“En meget hyggelig kveld!”
Anmeldelse av Jordnaer Restaurant

Jordnaer Restaurant
Vurdert som nr. 2 av 37 Restauranter i Kongsberg
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 9 - USD 24
Restaurantdetaljer
Anmeldt 5. september 2020 via mobile enheter

En meget hyggelig kveld!
3-retters fra meny med tre forretter, tre hovedretter og tre desserter å velge blant. Både forrett (kamskjell), hovedrett (filet av hjort) og dessert (blåbær++) ble servert delikat lagt opp, med gode råvarer og smakfull garnityr. Et kanskje litt beskjedent vinkart, men med gode alternativer.
Meget hyggelig og dyktig service ved bordet.

Dato for besøk: september 2020
1  Takk, BerntA
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (92)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1014 av 92 anmeldelser

Anmeldt 4. september 2020 via mobile enheter

Bursdagsmiddag med 3 retter. Menyen er ikke stor, noe vi opplever som kvalitet på det som er. Alt fra forrett til dessert hadde en sammensetning som fikk fart på smaksløkene. Dette må oppleves ! En av de beste matopplevelsene vi har hatt kombinert med ypperlig service.

Dato for besøk: september 2020
2  Takk, ToreSAlanya_Tyrkia
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. august 2020

Spiste en fantastisk tre retter der i går. Alt fra forrett til dessert var perfekt sammensatt, smaker som satt lenge i ganen etter de ulike rettene. Flott service, god atmosfære

Dato for besøk: august 2020
Takk, Compass391315
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. august 2020 via mobile enheter

Bestilte 5 retters med vinmeny, som var helt nydelig. Kjøttet var perfekt og for meg som ikke liker skalldyr/fisk så falt reke carpaccioen i smak ! Anbefales virkelig å gå her ❤

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, 722ingvildb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. august 2020 via mobile enheter

Jordnær ligger nå som nr 1 på Tripadvisor over de beste restaurantene i Kongsberg. Spiste en 3-retters meny der i går og opplevde serviceinnstilt personale fra vi kom inn, i hagen, fordi været var godt på Kongsberg i går, og til vi gikk ut porten mette og gode og med positive opplevelser. Takk Per-Ingar og co!

Dato for besøk: august 2020
Takk, annemaritw2017
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Jordnaer Restaurant, så også på

Kongsberg, Kongsberg kommune
Kongsberg, Kongsberg kommune
 
Kongsberg, Kongsberg kommune
 

Har du vært i Jordnaer Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din