Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 210
Vis tilbud
Expedia.com
USD 210
Vis tilbud
Agoda.com
USD 191
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 17.12.22
Hotels.comUSD 210
PricelineUSD 210
Lol.travelUSD 264
Se alle 15 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (139)
Filtrer anmeldelser
139 resultater
Vurdering fra reisende
38
53
37
7
4
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
38
53
37
7
4
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 139 anmeldelser
Anmeldt 24. juli 2021

Dette er et hotell vi vil anbefale alle aldre. Rent og fint på rommene og meget hyggelig staff. Frokost meget bra. Restaurant og bar tilfredsstiller enhver smak.
Hotellet tilbyr også Golfpakke for spill på Kongsberg Golfklubbs bane.

Dato for oppholdet: juli 2021
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Best Western
Takk, olavhamre2
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Mette Kristensen, Salg på Best Western Plus Gyldenløve Hotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. juli 2021

Tusen takk for flott tilbakemelding:) Vi håper dere kommer og besøker oss igjen.
Ønsker dere en fortsatt god sommer:)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juli 2021 via mobile enheter

Har besøkt Gyldenløve ved flere anledninger og er like fornøyd hver gang. Hyggelige folk som bryr seg om deg, gir gode tips og anbefalinger og kjenner Kongsberg godt. Fine og moderne rom som gir en følelsen av å komme hjem etter en lang dag samt en veldig fin sittestue og bar!

Restauranten er også veldig god - har vært her ved flere anledninger. Ta gjerne en kveld i restauranten om du først skal bo her! Mat og drikke for både voksne og barn og noen utrolig hyggelige servitører! Hotellet har noen retter som har gått igjennom generationer (“Biff Gyldenløve” eller finnebiff MÅ prøves!) som er veldig gøy å oppleve.

Spør gjerne om å få ta kaffen eller en kald øl med i gården dems - veldig hyggelig der på sommeren!

Romtips: Hotellet har gratis parkering rett utenfor, lett å komme seg til og fra. Ta gjerne en dag i Kongsberg og opplev by og natur når du er her.
Dato for oppholdet: mars 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Freddenmr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Geir-Aage Tveito, Eier på Best Western Plus Gyldenløve Hotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. juli 2021

Hei!
Tusen takk for tilbakemeldingen:) Veldig hyggelig å høre at du trives godt her hos oss!
Vi håper vi ser deg igjen som vår gjest snart :) Ha en god sommer.
Med vennlig hilsen
Best Western Plus Gyldenløve Hotell

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2020

Me hamna her fordi det var vanskeleg å finne overnatting sumaren 2020, men det var ikkje noko dårleg val. Hotellet ligg sentralt, er lett å finna og har noko så kjekt som ein låst kjellargarasje for motorsyklar. Hyggeleg velkomst av resepsjonist (sjølv om han lei av den sykja som rir alle hotell, dårleg norskkunnskapar i møte med dialektbrukarar). Fint og stort rom, men badet var ikkje heilt i same stil. Ok løysing på koronafrukost. Men eg gler meg til buffê vert lov att!

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, Knut P B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Mette Kristensen, Sales på Best Western Plus Gyldenløve Hotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. juli 2020

Tusen takk for tilbakemeldingen:) Vi har selvfølgelig fulgt myndighetenes råd og anbefalinger i forhold til corona - det er svært gledelig at vi nå har kunnet starte opp med frokostbuffet igjen.
Vi håper vi ser dere igjen som våre gjester:) Ha en god sommer.

Med vennlig hilsen, Mette Kristensen, salgs-/Markedssjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. november 2019

god frokost med godt utvalg. det jeg liker best er location som er nær bussterminal og semtrum, jeg liker å handle og det er store butikkjeder og storesenter, Personalet er flinke. gir god informasjon,
Hotellet er rent og svært komfortable seng

Dato for oppholdet: november 2019
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Best Western
Takk, Vita Vaño Ø
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
MetteK283, Sales-/Marketing manager på Best Western Plus Gyldenløve Hotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. november 2019
Google-oversetting

Thank you so much for your review. We are pleased to hear that you enjoyed your stay with us:) Hope to see you again.

Best regards, Mette Kristensen, Sales-/Marketing manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. november 2019

Dette er nå mitt andre hjem for en periode, og valget kommer av hyggelig og avslappende atmosfære. Deilig mat i restauranten, og en rikholdig Øl-meny. Parkering rett utenfor hotellet. Frokosten inneholder det man forventer, og servicen er upåklagelig.

Dato for oppholdet: november 2019
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Best Western
Takk, Jet08518052932
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
MetteK283, Sales-/Marketing manager på Best Western Plus Gyldenløve Hotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. november 2019

Tusen takk for flott tilbakemelding :)
Gjestenes trivsel og komfort er det viktigste for oss - veldig hyggelig å høre at du trives :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser