Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Perfekt mat👍.”
Anmeldelse av Paradoxe Restaurant

Paradoxe Restaurant
Vurdert som nr. 6 av 39 Restauranter i Kongsberg
Prisklasse: USD 6 - USD 41
Restaurantdetaljer
Anmeldt 31. juli 2021

Fikk perfekt stekt kalveentrecot og grønnsakene var crunchy og gode. I og med at jeg spiser lavkarbo fikk jeg en tallerken salat istedet for poteter til. Sausen smakte utsøkt. Jeg kommer til å bestille dette flere ganger. Flott servitør som er dyktig i jobben sin, og kokken må være av ypperste klasse. Er lenge siden jeg har smakt så nydelig mat. Jeg kommer til å komme tilbake

Dato for besøk: juli 2021
Takk, IngunnP16
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (14)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

913 av 14 anmeldelser

Anmeldt 23. juli 2021

Veldig oppmerksom og imøtekommende betjening. Var på ballen fra første stund og ga hunden min vann uoppfordret. Enkel og oversiktlig meny med spennende vri. Valgte crispy chicken sandwich og forventet noe i den gamle tralten. Her har kokken gått av skaftene og lagt hele sjela si inn. Maken til smaksopplevelse! Måtte dele med gjester rundt bordet.

De må også ha en tryllefe eller tryllefant som bartender. Mojitoen vår i overkant perfekt!

Thomas

Dato for besøk: juli 2021
Takk, S356GYthomasn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. juli 2021 via mobile enheter

Helt ok sted. Men menyen er noe snever og det var ikke enkelt å valgte. Når vi likevel valgte TapasPlate så var den OK - ikke noe mer. Tenkte ansette fikset jeg lett selv. Synd - synes et besøk på restaurant bør gi meg noe jeg husker. Dette går fort i glemmeboken.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, akdnormann
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4 uker siden via mobile enheter
Google-oversetting

Dato for besøk: juli 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. august 2021 via mobile enheter
Google-oversetting

Dato for besøk: juli 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Paradoxe Restaurant, så også på

Kongsberg, Kongsberg kommune
Kongsberg, Kongsberg kommune
 
Kongsberg, Kongsberg kommune
 

Har du vært i Paradoxe Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.