Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Supert”
Anmeldelse av Paradoxe Restaurant

Paradoxe Restaurant
Vurdert som nr. 6 av 38 Restauranter i Kongsberg
Prisklasse: USD 6 - USD 41
Restaurantdetaljer
Anmeldt 11. august 2021 via mobile enheter

Alt klaffet. Mat. service atmosfære. Dette anbefales på det varmeste. Imponert over besøket. Anbefales på det varmeste

Dato for besøk: august 2021
1  Takk, Stay191843
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (14)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

59 av 14 anmeldelser

Anmeldt 7. august 2021 via mobile enheter

Nydelig mat og veldig god service. Vi feiret bryllupsdag her og hadde blant annet kalv til hovedrett. Porsjonene var passe store og vinen balanserte måltidet perfekt. Et ekstra pluss til servitrisen som anbefalte en rioja til desserten (ost). Skulle jeg ønsket noe mer så hadde det vært at stedet kunne tilbudt Kir som apéritif, men det er ikke avgjørende. Gleder oss allerede til neste besøk!

Dato for besøk: august 2021
1  Takk, Joachim Brennsk... H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. august 2021

God mat! Et av de beste stedene å spise i Kongsberg. Fint og familievennlig lokale. Virkelig verdt å anbefale!

Dato for besøk: august 2021
1  Takk, BenjaminFretheim
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 31. juli 2021 via mobile enheter

Nydelig tapas, rolig og hyggelig atmosfære.
Fikk nydelige tomater i dressing i stedet for skalldyr.

Dato for besøk: juli 2021
1  Takk, ellenpS7857UI
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 31. juli 2021

Fikk perfekt stekt kalveentrecot og grønnsakene var crunchy og gode. I og med at jeg spiser lavkarbo fikk jeg en tallerken salat istedet for poteter til. Sausen smakte utsøkt. Jeg kommer til å bestille dette flere ganger. Flott servitør som er dyktig i jobben sin, og kokken må være av ypperste klasse. Er lenge siden jeg har smakt så nydelig mat. Jeg kommer til å komme tilbake

Dato for besøk: juli 2021
Takk, IngunnP16
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Paradoxe Restaurant, så også på

Kongsberg, Kongsberg kommune
Kongsberg, Kongsberg kommune
 
Kongsberg, Kongsberg kommune
 

Har du vært i Paradoxe Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.