Hotellet har stort potensiale, men housekeeping har alt å hente.
Hadde standard rom som er så lite at det er utfordrende å åpne kofferter.
Badet var ikke rengjort, med hårtugger liggende på gulvet, gammel moro hengende på dusjveggen og manglende fliser. Her er det ikke så mye som en liten q-tips ekstra, ikke engang et par hotelltøfler, slik man kan forvente på et hotell med svømmebasseng.
Heller ikke i den såkalte "spa" avdelingen var det rengjort. Her hang det bokstavelig talt gammel møkk på veggene, folk gikk ut og inn med sko og det var mye rart som fløt rundt i bassenget. Dette er åpent for alle, så vi delte gleden med 5 unger som hoppet fra alle kanter! Vi ble heller ikke gjort oppmerksom på at det må bestilles tid i bassenget på forhånd. Forøvrig hang det lapp om at badstua var reist på ferie (!) og det skjønner vi godt, for dette var alt annet enn avslappende! Det ble rask retrett.
Heller ikke i restauranten ble bordene vasket selv om det bare var noen få gjester der. Måtte be om det, og det ble vasket rett før vi gikk. I trimavdelingen var det likedan med en tom spruteflaske til å vaske apparater etter seg.
Det ble også utløst brannalarm hvor det viser seg at nødutgang ikke lar seg åpne, selv om en av gjestene knuste glasset.
Oppsummert er det som nevnt potensiale, og det positive er at mye...Hotellet har stort potensiale, men housekeeping har alt å hente.
Hadde standard rom som er så lite at det er utfordrende å åpne kofferter.
Oppsummert er det som nevnt potensiale, og det positive er at mye kan forbedres med godt lederskap og god opplæring i hva som forventes av renhold, spesielt i disse dager.Mer
Vis mindre