Gunnar H
Geithus, Norge
5,0 av 5 boblerAnmeldt 11. sep. 2021
Dato for oppholdet: september 2021
Romtips: Kom tidlig for å nyte lenger. (Badestamp ute kan bestilles hvis flere).
Solveig Storaas, Daglig lederSøstrene Storaas hotell, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 16. okt. 2021
Takk for besøket og for at du tok deg tid til å gi oss en anmeldelse😊 Denne skal jeg dele med mine ansatte.
17.7 km fra Søstrene Storaas hotell
47.1 km fra Søstrene Storaas hotell
Kjæledyr tillatt
Se flere hoteller i Kongsberg
Anmeldt 16. juli 2021 via mobile enheter

Koselig hotell med flott beliggenhet, fantastisk mat og spesielt hyggelig personale som får gjestene til å føle seg svært velkomne. Uteområder som innbyr til både avslapning og aktivitet med bl. a. utlån av kanoer. Feriemodusen meldte seg umiddelbart.

Dato for oppholdet: juli 2021
Takk, Margrethe N
Solveig Storaas, Daglig leder på Søstrene Storaas hotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. august 2021

Tusen takk for din anmeldelse og velkommen tilbake :)

Anmeldt 13. juli 2021 via mobile enheter

Leste om Søstrene Storaas i Norsk Ukeblad.
Oppholdet oppfylte forventningene vi hadde.
Ble godt tatt imot i resepsjonen av en hyggelig og blid ansatt.Fikk informasjon om historie fortelling og aperitiff kl 18
Fint rom og gode senger,er alltid viktig.
Vandret rundt på gården i nydelige omgivelser.
Hovmesteren fortalte historier om hotellets historie på en levende måte.
Nydelig 3 retters meny med tilhørende gode viner.Humoristisk men likevel profesjonelle servitør og hovmester.
Glemmer ikke den gode blomkålsuppen.
Vi har allerede anbefalt dette hotellet til andre.
Kommer gjerne tilbake.

Dato for oppholdet: juni 2021
Takk, helgaengelinaa
Solveig Storaas, Daglig leder på Søstrene Storaas hotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. juli 2021

Tusen takk for tilbakemeldingen og for besøket🥰 Velkommen igjen.

Anmeldt 29. juni 2021 via mobile enheter

Positiv overraskelse i naturskjønne omgivelser. Topp service. Møtte bare blide ansatte. God mat, vi ble servert ute i hagen. Fint å gå en liten tur og en spennende urtehage. Her kan vi ikke trekke noe, men kan nok ønske oss en god stol eller to på rommet. Vi kommer gjerne igjen!

Dato for oppholdet: mai 2021
Takk, s_lvew
Solveig Storaas, Daglig leder på Søstrene Storaas hotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. juni 2021

Hei Takk for besøket og for tilbakemeldingen:)
Vi skal ta med oss det med stoler på de rommene vi har som det kan være plass til to stk stoler. Vi pusser blant annet opp to nye junior suiter i disse dager og her vil få to stoler på rommet :)

Anmeldt 15. september 2020 via mobile enheter

Alle rom har egne navn med hver din historie. Vi bodde på Filatelisten. Lite rom med gode senger + lite bad hvor helning i dusjen var feil så hele badegulvet ble vått. Men oppholdet var veldig koselig og med god service og nydelig mat. Grønnsaker og bær fra egen kjøkkenhage. Det var også en stor innhegning hvor grisene gikk og koste seg. Før middagen var det infor,aksjon om hotellets historie, veldig interessant, men varte kun 10 minutter, kunne med fordel vært dobbelt så lang. Da vi kom ned til frokost neste dag ble vi møtt av nydelig klassisk musikk, og frokosten var god. Følte at smittevern ble godt ivaretatt . Eneste minus var at det var tull med regningen, hotellet hadde tatt feil rom. Måtte rekonstruere hva vi hadde kjøpt, men vi fikk boken om Storås gratis pga bryderiet .

2  Takk, Oddrun K
Else Storaas, Eier på Søstrene Storaas hotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. september 2020

Tusen takk for så koselig og detaljert tilbakemelding, dette betyr mye for oss. :)
Vi tar med oss alle tilbakemeldingene dine inn til de avdelingene det gjelder, både det gode og forbedringspotensialet.

Anmeldt 1. september 2020

Vi er ikke på firmatur og hadde forventninger om et hyggelig hotell med 3 søstre som driver dette. Etter å ha lett etter personale ved ankomst finner en et menneske som er på opplæring og ikke vet så mye. Meny som ikke eksisterer og tilfeldig matservering av Latvisk personale (forstår dårlig norsk) er heller ikke noe positivt inntrykk. I disse koronatider ikke Latvisk personale flytte på matvarer fra bord til bord. I det hele så kunne de sikkert vært flinkere til å bruke hansker og mulig ha spritet seg mellom hvert bord.
Rom var greit men kunne vært fint med en tv på rom da det var dødt i bar og på hotell. Heldigvis bra wifi. Rom og senger ok, men kunne sikkert vært byttet madrasser da seng hjemme er mye bedre.

At det blir høy score fra andre antar jeg har sammenheng med firmatur og bryllup med mye drikke og da blir en posiviteten bedre.

1  Takk, 299Olsen
Else Storaas, Eier på Søstrene Storaas hotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. september 2020

Hei, takk for tilbakemelding, dette er med på å gjøre oss bedre. Det er beklagelig å høre at vi ikke stod til forventningene og håper du har anledning til å komme tilbake slik at vi kan vise hva vi er gode for.

Jeg kan forsikre deg om at renhold er noe vi tar seriøst og at vi følger råd og regler fra FHI og NHO til enhver tid. Det at vedkommende som betjente deg ikke hadde på seg hansker er ikke noe som strider mot disse retningslinjene. Vi som serveringssted er også pålagt å være nøye med hånvask, uavhengig av om det er en pandemi eller ikke, så dette er rutine. Hyppig hånvask er også ofte bedre enn hanskebruk, da det er mange som bruker hansker feil og da blir funksjonen borte (litt det samme som munnbind egentlig).

Vi tar til oss at bedre språk-opplæring blant våre ansatte er noe som bør prioriteres, men hvor våre servitører kommer fra ser vi ikke på som noe som har med denne saken å gjøre.

I forhold til å ha mer informasjon om menyer og matkonsepter for privatgjester er dette noe vi jobber med, så dette er en tilbakemelding vi tar til oss.

I forhold til sengene hadde det vært supert om du kunne tatt kontakt med oss via mail slik at vi kan finne ut av når du bodde hos oss og hvilket rom du hadde slik at vi kan få sjekket opp og forbedret dette. Vi får til stadighet gode tilbakemeldinger på våre senger, så dette er viktig informasjon for oss.

mvh Else Storaas