Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lunken mat og dårlig service”
Anmeldelse av Opsahlgården

Opsahlgården
Vurdert som nr. 11 av 37 Restauranter i Kongsberg
Prisklasse: USD 185 - USD 398
Middagsalternativer: Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 26. september 2020 via mobile enheter

Vi var en gruppe på 20 stykker som skulle ut å spise middag. Vi hadde reservert både bord og mat i god tid på forhånd slik at både coronavstand skulle bli opprettholdt og bestilling skulle gå så smertefritt som mulig. Opplevelsen vår ble ikke helt slik. Servitøren tok drikkebestilling for alle, men vi fikk drikken servert sent. Relativt akseptabelt siden vi var mange, men ikke særlig Lean. Maten kom som bestilt, men burgeren uten bacon ble servert til feil person. Servitøren hadde nok ikke fått med seg hvem som skulle ha hva. De fleste hadde bestilt burgeren, disse var lunkene. Ørretenmiddagen var kald. Lammecarré var varm og god. Pizzaen var varm, men var så dynket i olje at det ble mye grøt inne ved midten. Pizzabunnen ytterst var god. Vedkommende som bestilte Pepsi Max fikk et glass uten kullsyre, når dette ble påpekt begynte servitøren å nekte, flasken var akkurat åpnet?? Betaling av maten ble også en selsom opplevelse, det var det ikke mulig å betale hver for oss, men en måtte betale bord for bord. Så fikk vi heller gjøre opp oss i mellom. Forklaringen på denne måten å ta i mot betaling var at dette var regelen. Vedkommende kunne ikke gjøre rede for hvor i regelverket dette stod, men han kunne jo ikke stå der hele kvelden å ta i mot betaling! Vi hadde tid til å vente, men det var ikke tydeligvis aktuelt. Det er lite trolig at jeg går her igjen. Info på slutten, ikke stol på meny på nettet, sannsynligvis ikke oppdatert

Dato for besøk: september 2020
1  Takk, jeanettef997
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (54)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

37 av 54 anmeldelser

Anmeldt 20. februar 2020

Var her med familien.. var i Kongsberg på tur med alle sammen.. fikk anbefalt stedet fra en hyggelig dame i butikk, veldig godt og veldig mye smak.. må prøves..

Dato for besøk: februar 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, HaraldStavanger
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. januar 2020 via mobile enheter

Vi var på flott konsert i musikkteateret og gledet oss til en stor matopplevelse etterpå.
Har vært her før og spist veldig godt, og hadde friskt i minnet at de trillet terningkast seks i Drammens Tidende til denne restauranten for flere år siden.
Den tiden er definitivt over.
Vi var fire personer og alle ble skuffet.
Tre av oss fikk maten innen rimelig stunds venting, men fjerdemann ble glemt.
Burgerne var seige og smakløse, mye mindre saftig enn gatekjøkkenstandard.
Og juletallerkenen som endelig kom, lignet ikke smaker man får verken på restaurant eller hjemme. De svømte i brun saus, som dessuten ikke var god (pose?) og ribba var uttørket og svoren myk.
Det hører med til historien at vi slapp å betale for den ribbetallerkenen, den kvinnelige servitøren leste nok vår dalende entusiasme og skuffelse...
Skikkelig lei for det! Vi har hatt gode opplevelser her før, men noe har virkelig skjedd.

Dato for besøk: desember 2019
1  Takk, halldisk2010
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2019 via mobile enheter

Fantastisk mat og hyggelige lokaler for feiring av større selskap. Virkelig hyggelig. God mat og fornøyd med alt her.

Dato for besøk: august 2018
Takk, utpaaturer
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. desember 2018

Spennende meny, deilig mat og hyggelig service. Dette er et sted man velger når noe skal feires eller man rett og slett skal nyte et godt måltid

Dato for besøk: mai 2018
1  Takk, Liv B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Opsahlgården, så også på

Kongsberg, Kongsberg kommune
Kongsberg, Kongsberg kommune
 
Kongsberg, Kongsberg kommune
Kongsberg, Kongsberg kommune
 

Har du vært i Opsahlgården? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din