Sur servitører i baren, skulle bestille 4 drinker men da det var jazzfestival var det kun lov å bestille 2 enheter maksimum per kunde. Jeg skjønner dette, for å holde kontroll på alkoholen, men da jeg selv bare hadde drukket en øl var jeg rimelig klar i toppen så det skulle gått helt fint med to eller tre enheter til. Jeg tenkte også å by på drinker til meg om mine 2 venninner, men dette gikk da altså ikke.
Da jeg skal betale tar hun bestilling av en ny person, han bestiller seks enheter og hun sier det var helt OK! Jeg ble litt sjokket, for jeg kunne jo maks ta to, så jeg spurte hvorfor han kunne og ikke jeg, fikk til svar at hun kjente han så derfor skulle han få det! Jeg syntes det var direkte frekt av henne og holdningen hun hadde når hun svarte meg var direkte ufin. Følte meg rett og slett diskriminert! Toalettene var også utrolig nedgrisete og dette var tidlig denne lørdagskvelden. Kan bare tenke meg hvordan det ser ut ellers i restauranten. Styr unna stedet, det finnes nok av andre gode restauranter i byen!