Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Hyggelig atmosfære”
Anmeldelse av Christians Kjeller

Christians Kjeller
Vurdert som nr. 8 av 38 Restauranter i Kongsberg
Restaurantdetaljer
Anmeldt 23. juli 2020

God mat og fantastisk utvalg av øl. Flotte lokaler med historisk sus! Favorittplassen i byen dette. Også mikrobryggeri vegg i vegg og restaurant i etasjen over.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, Trek426102
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (53)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 53 anmeldelser

Anmeldt 23. januar 2020 via mobile enheter

Lønningspilsen var veldig trivelig, lokalene er perfekt for dette.
Godt utvalg av øl, til stor glede for mange.
Fish and chips var ikke så god som den bruker å være, litt dvask utvendig.
Alt i alt trivelig, vi kommer nok tilbake.

Dato for besøk: januar 2020
2  Takk, anka345
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. desember 2019

Vi spiste juletorsk og hjortestek.
Svært god mat og fint anrettet. Dette var en fin opplevelse som blir husket en stund.
God mat god drikke og fine omgivelser. Torsk og en mild italiensk vin er svært godt.
Dette er ikke første gang vi spiser her og har vært fornøyd hver gang. Kan anbefales på det varmeste.

Dato for besøk: mars 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Askeland
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. oktober 2019 via mobile enheter

Lønningspilsen ble en hyggelig kveld. God mat hyggelig stemning. Burde kjøpe inn mer enn 4 glass til hveteøl med så bra ølutvalg.

Dato for besøk: oktober 2019
Takk, anka345
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. august 2019

Svak service. Det tok 55 minutter å få forhåndsbestilt middag på bordet. Halvparten av tiden hadde tallerknene med mat ligget på kjøkkenet siden varmen fra maten hadde forsvunnet. Jeg opplever at kokken er bedre enn servieringspersonale.

Dato for besøk: august 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, stha2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Christians Kjeller, så også på

Kongsberg, Kongsberg kommune
Kongsberg, Kongsberg kommune
 
Kongsberg, Kongsberg kommune
 

Har du vært i Christians Kjeller? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din