Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Variert og god mat til riktig pris ”

Jonas B. Gundersen Jazzkjøkken
Vurdert som nr. 4 av 38 Restauranter i Kongsberg
Fortreffelighetsbevis
Middagsalternativer: Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 3. februar 2019 via mobile enheter

Rolig atmosfære og fine lokaliteter. Hyggelig personale, god service og fin beliggenhet. Anbefales både til lunsj og middag

Dato for besøk: desember 2018
Takk, oddgyntero
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (153)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

3034 av 153 anmeldelser

Anmeldt 11. desember 2018

God mat og hyggelig betjening. Det tok litt tid før pizzaene kom på bordet, men det var mye folk så det får være dem tilgitt. Ølen kom fort så det blei en ekstra.

Dato for besøk: juli 2018
1  Takk, 1001natt
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. oktober 2018 via mobile enheter

Inn enn søndag i oktober for å få en kjapp lunsj før avreise. Ble en utvidet affære med deilig musikk til god mat. Mette og gode både i kropp og sjel kjører vi videre. God mat og hyggelig service i behagelige omgivelser.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, Jostein V
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. august 2018 via mobile enheter

Når jeg gikk inn i restauranten hører jeg en glad kvinne si «heihei, bare sitt deg hvor som helst». Jeg sitter meg ned ved et bord, og jeg får menyen på bordet med engang og tilbud om å kjøpe noe å drikke mens jeg ser igjennom menyen. Et øyeblikk senere sitter jeg med en øl i hånden.

Når jeg hadde bestemt meg for hva jeg ville spise, retter jeg ryggen. Vipps, så var det en servitør ved bordet mitt å tok bestillingen. Maten tok den tiden det skal ta å lage mat, ikke for fort og ikke for sakte. Servitøren kom bort til meg, og spurte hyggelig om maten smakte godt. Maten var vidunderlig.

Når jeg hadde spist opp maten kom servitøren og spurte om jeg ville ha dessert, kaffe eller noe mer å drikke.

Anbefales sterkt!

Dato for besøk: august 2018
1  Takk, P9580KPerikl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2018 via mobile enheter

Koselig sted, barneporsjonene var akkurat passe og vi voksne delte på to retter fra menyen. Veldig god mat og veldig bra service

Dato for besøk: juli 2018
Takk, trineo553
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Jonas B. Gundersen Jazzkjøkken, så også på

Kongsberg, Kongsberg kommune
Kongsberg, Kongsberg kommune
 
Kongsberg, Kongsberg kommune
Kongsberg, Kongsberg kommune
 

Har du vært i Jonas B. Gundersen Jazzkjøkken? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din