“Veldig god mat!”

Middagsalternativer: Reservasjoner
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 17. juli 2020

Anbefales!
Gode råvarer og koselige servitører.
Vi alle 4 var veldig fornøyde og hadde forskjellige retter.
Ene servitøren glemte å komme med salt til bordet men det er lov å glemme.

1  Takk, Anita C

2024 av 161 anmeldelser

Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Fantastisk pizza med mye autentisk italiensk smak. Håper de får tilbake pasta retter etter Corona de gleder vi oss til og smake

Takk, morheg
Anmeldt 5. juni 2020

Jeg og ei venninne var å spiste her, hun bestilte ceasar salat og jeg bestilte pizza. det var god atmosfære og god service! men ceasar salaten derimot, var dårlig kutta opp/skjært opp + lite dressing. jeg selv har vært kokkelærling og er kokk nå, har jobbet med denne salaten og vet at den skal være revet opp/kuttet opp mindre enn ett helt salatblad, pluss en teskje dressing. dette var skuffende. håper dette endres til neste gang! :)

Takk, anonymkbg1
Anmeldt 6. mars 2020 via mobile enheter

Dette er en restaurant en alltid kommer tilbake til ! Enten som familie, venner, lønningspils, feiringer, avslutninger osv. Denne plassen er en del av Kongsberg by og leverer alltid!

Dato for besøk: februar 2020
2  Takk, toneo371
Anmeldt 27. januar 2020 via mobile enheter

Hadde så lyst på Italiensk pizza og hørt mye bra om Jonas B etter opp pussing. Satt ikke der denne gangen, men er blitt veldig pent. Bestilte Salliccia og Pickante. Kjempegode begge to. Spenne de topping m frisk spinat og ruccola. Kommer gjerne tilbake etter mer👌

Dato for besøk: januar 2020
Takk, Linda S

Reisende som så på Jonas B. Gundersen Jazzkjøkken, så også på

Kongsberg, Kongsberg kommune

Har du vært i Jonas B. Gundersen Jazzkjøkken? Del dine erfaringer!