“Beste pizza ”

Vurdert som nr. 4 av 39 Restauranter i Kongsberg
Middagsalternativer: Reservasjoner
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

Dette var et koselig sted med hyggelig betjening. God avstand mellom bordene og rent og fint. Spiste den beste pizza jeg har smakt på lenge. Italiensk versjon med Salsiccia pølse og litt ekstra Parmaskinke på toppen. Anbefales!

3  Takk, Lill-Karin

Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Personalet yter god service og prisene er fornuftige. Spesielt a la carte rettene utmerker seg smaksmessig. Steinovnsbakte pizzaene er selvfølgelig klassisk godt.
Lokalene egner seg både til familie, venner og kjærestepar.

Takk, 938perg
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Nydelig pizza, anbefales.
Dirty fries var helt topp det å.
Blide servitører og grei servering.
Lov å ha med hund på uteserveringen, med glasstak over en del av bordene.

Takk, Unnlis
Anmeldt 17. juli 2020

Anbefales!
Gode råvarer og koselige servitører.
Vi alle 4 var veldig fornøyde og hadde forskjellige retter.
Ene servitøren glemte å komme med salt til bordet men det er lov å glemme.

1  Takk, Anita C
Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Fantastisk pizza med mye autentisk italiensk smak. Håper de får tilbake pasta retter etter Corona de gleder vi oss til og smake

Takk, morheg

Reisende som så på Jonas B. Gundersen Jazzkjøkken, så også på

Kongsberg, Kongsberg kommune

Har du vært i Jonas B. Gundersen Jazzkjøkken? Del dine erfaringer!