Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: Stengt
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Veldig bra.

11/10 2021 - Veldig bra! Takk til Erik for sang og omvisning i sølvgruvene. Kjempegod... les mer

Anmeldt 14. oktober 2021
Magnarasker
Et museum det er greit å besøke.

Jeg var ikke inne på muséet da jeg var der, til det ble tiden for knapp. Jeg spaserte kun på... les mer

Anmeldt 28. juli 2020
oeyvind639
,
Bergen, Norge
Les alle 140 anmeldelsene
  
Anmeldelser (140)
Filtrer anmeldelser
140 resultater
Vurdering fra reisende
74
56
7
1
2
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
74
56
7
1
2
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
813 av 140 anmeldelser
Anmeldt 15. august 2018 via mobile enheter

Kanonbra opplegg! Gunhild er en fantastisk engasjert og flink guide som gjorde turen mer spennende og lærerik enn jeg hadde sett for meg den skulle bli på forhånd. Ganske kalt i gruvene men med godt fottøy og ull gikk det fint. Var godt å ha med egen hodelykt. Absolutt en tur å anbefal!!!

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, oddveigmichelle
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. august 2018 via mobile enheter

Veldig flott og interessant besøk inne i sølvgruvene. Turen tar totalt knappe 2 timer. Her er det inkludert en guidet tur inne i fjellet. Denne turen kan absolutt anbefales

Dato for opplevelse: august 2018
1  Takk, Inger S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. august 2018 via mobile enheter

Hyggelig tur, men litt for rask og lite spennende omvisning. Antall deltagere var og altfor mange til å få noe inntrykk av jobben som var lagt bak. Morro med det lille trange toget som gikk inn, men skal man ha en spennende og morsom gruvetur bør man heller ta turen til Blaafarverket i Modum og gruvesafari der.

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, robertfM7394HD
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2018 via mobile enheter

Togtur inn i fjellet med påfølgende guidet tur. Flinke guider og interessant informasjon som ikke ble for mye. Kaldt i gruvene så kle deg godt!

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, heidimeretew
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2018 via mobile enheter

Igjen har vi hatt en flott tur inn i gruvene. Dyktige guider og spennde tur, men vi fortsetter og undres over hvorfor man ikke gjør mere ut av området? Hva med håndtverkere dom smeder, glassblåsere etc ubygningene? Få området til å leve litt, og holde på turistene lenger.. En opprustning av kafe fasilitetene hadde også vært veldig bra. Suvenir butikken er veldig bra, og fint med en liten utstilling . Forbedringspotensiale ??
En dårlig utnyttet perle!

Dato for opplevelse: juli 2018
1  Takk, 538gunnp
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser