“Anmeldelse fra levra”

Privat Bar
Vurdert som nr. 11 av 56 Restauranter i Kongsberg
Kjøkken: Steakhouse
Anmeldt 2. mars 2024

For å være ærlig så er dette stedet helt OK. Jeg har opplevd langt bedre barer og nattklubber, men også ekstremt dårlige barer. Grunnen til at jeg gir 1/5 er fordi jeg er helt uenig i at de fortjener 4/5 stjerner, så derfor vil jeg balansere det litt ut her.

På den positive siden har baren ganske gode drinker og det er ofte jovial stemning. På slutten danser de fleste.

Det som trekker ned er at det kan være for mange mennesker som gjør det vanskelig å finne sitteplasser eller plass til å danse. Det er mye stjeling av jakker og diverse verdisaker, så man må gå med jakken sin hele tiden, eller så må man betale for at de som jobber der skal passe på den for deg. Det har heller ikke vært en dag hvor politiet ikke står utenfor Privat.
Musikken er ikke alltid så bra. Sjangeren på musikken varierer veldig fra sang til sang. Det kan begynne med kaskada, så guns n roses, så country, tilbake til techno, så Eminem. Ofte gjentagende musikk fra hver gang man drar dit.

De fortjener 3/5 alt i alt fordi de er gode og bedre enn de fleste barer jeg har vært på med leker, spill, plass, diverse gode drinker og morro, men som en nattklubb ikke god nok musikk, plass lyd og lys. Stjeling osv. Det blir misvisende for turister om det står 4/5 stjerner spør du meg.

Dato for besøk: februar 2024
Takk, Armin O

Anmeldt 25. september 2021 via mobile enheter

Vi ankom 1605 like etter at Norge åpnet opp etter CV19. Burde vært Happy Hour men øl og vin var rådyrt. Ingen halleluja stemning i by’n

Dato for besøk: september 2021
Takk, arne m
Anmeldt 8. september 2019

Pub/dancing/spullehall sentralt i Kongsberg. Besøkt en lørdags kveld ved 22 tiden, men ved 23-tiden mye menneksker, tilsynelatende mest studenter i gang med nytt studieår. Ble litt for tett, med nabo som satt på barstol og med baken i vår bordkant, ba ham om ikke å prompe. Etter en times tid fant vi behov for litt mindre bråk.

Dato for besøk: september 2019
1  Takk, 272gunnarh
Anmeldt 10. mars 2019

Åpenbart et sted man går litt utpå kvelden. Mye større lokale enn jeg trodde, da jeg først sent oppdaget en stor avdelinbg med danseguld og musikk, nærmest en dansehall, i tillegg til bar rett innenfor inngangen, Uten å ha interesse av det også en spillehall/slot-hall. Obsulitt et hyggelig sted å avslutte kvelden, men ikke mye mer enn barer flest.

Dato for besøk: mars 2019
Takk, 272gunnarh
Anmeldt 7. januar 2018 via mobile enheter

Vi valgte å avslutte kvelden med en drink (fruens ønske) den unge, hyggelige gutten i baren kunne jo selvfølgelig mixe en ordentlig jegerbomb.

Dermed ble det ikke bare en drink og tidlig kveld på hotellrommet. Etter ett visst antall drinker måtte jeg sette ned foten og stake kurs mot hotellet. Ellers hadde ikke det blitt noe happy ending in bed! 😜

Gode drinker, normale priser, rene toaletter og god nok brennevin til at fruen våknet til liv

Dato for besøk: januar 2018
2  Takk, GisleLeonard

Reisende som så på Privat Bar, så også på

Kongsberg, Kongsberg kommune

Har du vært i Privat Bar? Del dine erfaringer!