Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Booking.comUSD 108
Hotels.comUSD 108
eDreamsUSD 108
PricelineUSD 108
CheapTicketsUSD 108
TravelocityUSD 108
Se alle 10 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre for ett rom, med varierende regler for inn-/utsjekking som fastsatt av stedet, og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (36)
Filtrer anmeldelser
36 resultater
Vurdering fra reisende
10
16
10
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
10
16
10
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 36 anmeldelser
Anmeldt 19. juli 2019 via mobile enheter

Vi var ikke klar over at det var et vandrerhjem da vi bestilte, men stedet var helt greit. Rent og velstelt med fellesrom og felleskjøkken. Greit hvis du vil lage maten selv. Rommene var greie, men med køyesenger, så du må klare å komme opp og ned. Sengetøy må du selv legge på. Sengene var greie og frokosten helt akseptabel. Som vandrerhjem er mye basert på at du rydder opp etter deg, men det bør nå alle gjøre uansett. Beliggenheten var fin, bare et steinkast fra sentrum med shopping, underholdning og spisesteder. Veldig god valuta for pengene, og greit hvis du bare skal overnatte.

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Jarlen2014
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. september 2018

Et ok sted å bo, ikke minst å spise. Rommene er ikke så mye å skryte av, er vel som vandrerhjem generelt. Men, meget hyggelig betjening, og ikke minst - en utmerket frokost. Kan anbefal som en rimelig overnatting på Kongsberg

Dato for oppholdet: september 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, oddarthurlarsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2018

Fint rom med eget bad. Litt utfordrende å klatre opp i overkøyene på firepersonsrom, men ikke verre enn at vi fikk det til. Dessuten litt korte sengehester, så vi valgte å legge foreldrene i overkøyene og barna i underkøyene. Super frokost! Man fant alt det man forventer på en hotellfrokost, i tillegg kunne man steke egne vafler, det var omeletter, pizzasnurrer eller lignende og sjokoladekake, altså noe for enhver smak.

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Gunnhild Åberge V
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. april 2018

Bra vandrerhjem. Rene og greie rom. Stille og rolig. God seng. God mat og hyggelig betjening. Kan anbefales.
Good hostel. Clean and nice rooms. Quiet and good atmosphere. Good foor and nice staff. Recomendable.

Dato for oppholdet: april 2018
  • Reisetype: Reiste alene
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
Takk, LeifS136
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. september 2017

Overnattet i sept.på rom 12. En plate i taket lå ikke ordentlig på plass (ordnet det selv), lampen over ene senga nede var ødelagt, hull i veggen inn til badet, tungvint oppheng av dusjforheng (personer særlig lavere enn 1,70 vil ha problemer med det).Når en i tillegg må legge på og ta av sengetøyet selv forventer en vesentlig lavere pris enn på hoteller med fint oppredde senger og stort bad med dusjkabinett, men vi betalte samme pris på et hotell nær Oslo Airport. Jack.

Romtips: Ingen kommentar.
Dato for oppholdet: september 2017
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, kivokaj48
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser