Vi prøvde igjen. Så på menyen på forhånd, bestilte bord og dro avgårde i god tro med passe forhåpninger. (Ikke altfor høye, har vært der før, med veldig blandet erfaring). Hadde sett oss ut Spare rips, 400 GR. Til fruen og 600 GR. Til undertegnede. Vi begynte med å be om et glass prosecco til hver, servitøren svarte at hun måtte sjekke om de hadde..... (Det stod på vinmenyen,men..) Vi fikk hvert vårt glass, og fylte inn bestillingskortet for maten. Spare rips som forutsett. Denne var oppgitt å skulle serveres med Cole Shaw, poteter etter fritt valg, og BBQ Sauce. Neste steg var at servitøren opplyste oss om at de ikke hadde 400 GR ribs, kun 600!!! OK, så da måtte det velges noe annet. Nytt kort - osv. Bestillingen ble tatt,og etter et par minutter kommer servitøren tilbake og sier at kjøkkenet ikke har Cole Shaw! Om vi kunne ta et annet tilbehør. Blir litt irritert, men bestiller brokkoli. Så vil vi bestille vin, med kylling til en og ribbe til en annen, tenker vi at en rose vin kunne være bra. De har to typer på menyen, og vi ber om en vi kjenner til fra før. Men så; «Desverre, den har vi ikke»!!!
Så vi velger noe annet - igjen.
Maten kommer, ikke stort å utsette på det som blir servert, men godt saltet er det.
Helhetsinntrykket er at her er det elendig ledelse. Dårlig - om noen opplæring av personalet, relativt høye priser ift det som ytes og leveres. Det er trist, fin beliggenhet og burde egentlig ha alle forutsetninger, men neida. Det blir lenge til neste gang!
Rett og slett dårlig totalt sett.