“Service bedrift”

Vurdert som nr. 35 av 56 Restauranter i Kongsberg
Prisklasse: kr 948 - kr 6 136
Kjøkken: Amerikansk, Steakhouse
Middagsalternativer: Reservasjoner
Beskrivelse: Vår Big Horn Steakhouse i Kongsberg ligger idyllisk til i en ærverdig herregårdsbygning nede ved elva Lågen. Restauranten er pent innredet med egen bar og peis, og har opptil 80 sitteplasser. Om sommeren har vi uteservering med plass til 130 gjester. Her finner du også et flott parkområde med minigolf og lekepark. Et hyggelig spisested for venner og familier så vel som forretningsmiddager.
Anmeldt 5. april 2022 via mobile enheter

Maten var helt ok. Men servitør var under en hver kritikk, spydig og lite service vennlig. Ingen kundevennlighet. Synd at et slik sted skal ha så dårlig service

Dato for besøk: april 2022
2  Takk, Kenneth S

Anmeldt 5. april 2022

Sto og venter på bord i en tom restaurant ( var et par der ) servitør ignorerte oss flere ganger der vi stod og ventet på bord . Min mann gikk to meter inn i lokalet og ble kjeftet på av samme servitør som flere ganger ignorere oss . Han fikk beskjed om at han ikke fikk gå innover i lokalet . Hun la ihvertfall merke til oss da :-). Men da var det for sent og vi forlot stedet .

Dato for besøk: april 2022
1  Takk, 14anjal
Anmeldt 8. august 2021 via mobile enheter

Har spist på mange Big Horn i Norge og vært fornøyd. Men denne restauranten bør skifte ut stort sett alle ansatte, kanskje spesielt kokken. Blir møtt i døren av en ansatt som sa det kom til å ta lang tid for å få maten, men vi hadde ikke dårlig tid. Ønsket de oss ikke inn for restauranten var ikke halvfull engang. Maten var rett og slett elendig, godt stekt ble overstekt og tørr, ytrefilet var full av sener og Big Horn potetene fløyt i fett. Ingen interesse for å sjekke om maten smakte. Feil på regningen klarte de også. Kommer definitivt ikke tilbake her.

Dato for besøk: august 2021
3  Takk, bentej2014
Anmeldt 17. januar 2021 via mobile enheter

Veldig kjedelig matopplevelse. Bestilte mat men etter 10 min kommer servitøren å sier at de ikke har den typen kjøtt...dette kunne de informert om før bestilling. Jeg og en venn bestiller da samme maten men får ulikt tilbehør og er ikke det som står i menyen. Fikk en halv brokkoli som var hard og lite kokt, ikke akkurat broccolini som det stod i menyen. Tilbehøret var kaldt og fikk ikke kryddersmør som vi bestilte. Servicen var veldig dårlig da det var få gjester og det tok lang tid før maten kom. Ikke samme kvalitet som i Drammen så drar heller dit og legger igjen penger der istedenfor i Kongsberg.

Dato for besøk: januar 2021
Takk, tftravel96
Anmeldt 17. januar 2021 via mobile enheter

Bestilte entrecôte. Måtte bestille på nytt fordi de var tomme. Bestillte ytrefilet. Var mer medium til rå enn rå.

Fikk ikke som beskrevet i meny. Broccolini er visst det samme som broccoli. Den var også stein hard. Dyppet i varmt vann.

Fikk forskjellig pynting av tallerken. Venn sin tallerken manglet noen av de ingrediensene de hadde pyntet min tallerken med.

Drammen Big Horn er mer på stell. Reiser heller dit for en dyr biff. Du forventer kvalitet når man betaler såpass for biff. Reis heller dit

Dato for besøk: oktober 2020
Takk, Olemagca

Reisende som så på Big Horn Steak House Kongsberg, så også på

Kongsberg, Kongsberg kommune

Har du vært i Big Horn Steak House Kongsberg? Del dine erfaringer!