Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Booking.com
Priceline
Agoda.com
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (9)
Filtrer anmeldelser
9 resultater
Vurdering fra reisende
2
1
3
0
3
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
2
1
3
0
3
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 9 anmeldelser
Anmeldt 8. mars 2020

Var her med en stor gjeng andre. Rot i bookingene som gjorde at vi måtte flytte på oss flere ganger etter at vi hadde fått pakket ut. Møkkete rom og kjøkken. Vi bestilte frokost, og ble lovet at det skulle være i stand til morgenen, men det var det ikke. Igjen ble det misforståelser mellom ansatte, og frokosten måtte utgå. Midt på natten viste det seg å være en bursdag i overetasjen som førte til mye bråk og leven i lang tid, dette fikk vi ingen beskjed om. Ble generelt mye rot igjennom oppholdet og er ikke et sted jeg kommer til å anbefale eller dra tilbake til.

Dato for oppholdet: august 2019
Reisetype: Reiste med venner
Takk, MaryJWL
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. august 2018

Personalet var hyggelig. Men ellers var det så møkkete at det var ubehagelig å bo der. Gulvet og alle flater var møkkete, gulvet var seigt og det var møkk, ville ikke gå uten sko på gulvet. Orket heller ikke å dusje da badet var møkkete og ekkelt. Det er greit at det er nedslitt, men ikke ok at det er såpass møkkete. Selv om det var rimelig så var det ikke verdt det.

Dato for oppholdet: august 2018
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
Takk, Mariee80
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2018 via mobile enheter

Mangler betjening men tar vipps å ungene kan ha det morro. Var en innom så hvis ungen skal være der alene er det greit at de har kopi av vipps overføringen. De tar å i mot til bursdager med is å det er vist blitt populært nå.

Dato for oppholdet: juli 2018
Takk, larsg577
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. mai 2018 via mobile enheter

Anbefales! Overnattet her 4 netter som student, med bra Internett og kort vei til høyskolen med bil. Prisen var billig og tilbudene var mange! Skatehall, treningsrom, turmulighetene var helt topp (!!) Hit kommer jeg helt klart tilbake igjen

Dato for oppholdet: mai 2018
Reisetype: Reiste alene
Takk, Heidi D
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. oktober 2017

Helt enkelt og ålreit sted til en trivelig pris. Kunne nok trengt å revurdere dusj-ordningen, de kunne sikkert klart å sette inn fem små låsbare avlukker. Anbefaler å ta med rulleskøytene og skateboard om du har.

Dato for oppholdet: oktober 2017
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
Takk, Ida Margrethe H... B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser