Vi var innom Kongsberg for å overnatte på vår vei til Blaafarveverket på Modum. Da vi ankom hotellet var det ingen parkering ledig, så vi måtte parkere et stykke fra hotellet. Siden vi har HC-kort, gjekk det greit. Vi ble møtt av et hyggelig personale, og innsjekkingen gikk greit. Vi fikk rom nr. 120, som ligger i første etasje. Helt grei standard. Stort og rommelig, og med to lenestoler. Det er ikke ofte vi møter så store rom. Sengene var gode. Renslig og fint. Det samme var badet. Dessverre, så manglet det air-condition på rommet, og siden solen stod på og det var virkelig varmt ute, var rommet svert varmt. Selv om det var to vinduer å åpne, klarte vi ikke å senk temperaturen. Etter innsjekking, slappet vi av med en kald øl. Deretter var det middag. Jeg er alltid litt skeptisk til hotell-restauranter, men her ble jeg overasket. Det var en enkel middag. Kyllingbryst med potetstappe. Kanskje ikke det mest spennende, men maten var god. Ekte potetstappe som hadde riktig konsistens, og kyllingbrystet var ikke altfor tørt. Det var også en slags smør/ oste saus som tilbehør. Noen grillede tomater og litt grønt. Positiv matopplevelse selv om det så litt "militær-kantine" preget ut. Jeg synes selvsagt at å betale kr. 86,- for et 0.3 l glass med øl er noe drygt. Ellers var hotellet helt greit.