Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat. Rent og pent.”
Anmeldelse av Marthes Bistro

Marthes Bistro
Vurdert som nr. 3 av 8 Restauranter i Lakselv
Restaurantdetaljer
Anmeldt 1. august 2021 via mobile enheter

God mat! Vi kjøpte finnebiff og biffsnadder. Vi var uenige om vi skulle gi fire eller fem i score, men bra var det ihvertfall

Dato for besøk: august 2021
Takk, Jan Erik O
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (10)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

15 av 10 anmeldelser

Anmeldt 22. juni 2021 via mobile enheter

Spiste rein i pita, relativt smakløst men hjalp m pepper.kunne heller brukt litt løk i stedet for salaten. Litt lang ventetid også.

Dato for besøk: mai 2021
Takk, Trek02578522223
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. september 2020 via mobile enheter

Et koselig spisested i Lakselv. Hyggelig betjening. Rent og fint. Rikholdig meny som passer de fleste. God mat og passe porsjoner. Anbefales

Dato for besøk: september 2020
Takk, KarlE297
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. august 2020

Vi spiste middag her et par dager, da det visstnok var det beste spisestedet i Lakselv. ingen av måltidene vi spiste her var noen «hoydare» (som de sier i Sverige), ganske smakløst, men betjeningen var hyggelige, som vel var det eneste positive å si om dette stedet.

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, EmblaNorway
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. juni 2020 via mobile enheter

Vi tenkte lenge at vi måtte få spist laks i Lakselv, men når vi så finnebiff på menyen så var det like fristende. Det så ut som de andre matsjappene rundt her serverte lite lokal mat, dermed falt valget på dette stedet. Også delvis fordi det var fullt av mennesker her, og det pleier å si noe om stedet! Stedet var hyggelig og hadde mye å by på. Dessverre smakte maten noe halvfabrikat. Det ble servert en stor porsjon, så vi ble mette.

Ps. Det står at åpningstidene er stengt alle dager, det stemte ikke.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, dorthesKS
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Marthes Bistro, så også på

Har du vært i Marthes Bistro? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.