Var her i forbindelse med jobb, fikk et slitt gammelt enkelt rom, veldig kaldt rom rett ved resepsjonen, det var ikke særlig lydtett så jeg hørte absolutt ALT som skjedde i gangen, det tilsa at hver gang noen skulle gå fra rommet sitt og ut hørte jeg dette. Fikk satt på varmen og etter noen timer var rommet varmt, tok dog veldig lang tid å få vannet i dusjen til å bli varm. Prøvde middagen på lørdagen, den var kald og ikke veldig imponerende. Jeg er vanligvis veldig glad i grønnsaker, men er ikke interessert i å spise vassene grønnsaker dessverre, anbefaler å spise et annet sted om du vil ha et varmt måltid.
Pga kansellert fly måtte jeg overnatte en natt til, noe jeg egentlig ikke ville pågrunn av standarden på rommet jeg hadde tidligere. Denne gangen fikk jeg et dobbelt rom med MYE bedre standard, her var det varmt, sengen var mye bedre, og badet var mer behagelig å være på, samt dusjen ble varm med en gang.
Det skal sies at de ansatte ved resepsjonen var veldig imøtekommende og hyggelige.
Så alt i alt, et helt OK hotell å være på og dog det eneste i Lakselv, noe som kan forklare standarden da dem ikke har noen konkurranse.