Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Se gjennom høydepunkter
Trolske troll i midnattssol

Trollene ble ekstra flotte i midnattssol. Men er kule å se en helt vanlig dag også! Et helt... les mer

Anmeldt 8. oktober 2020
468rikker
,
Nord-Norge, Norge
via mobile enheter
Naturskjønt sted.

En liten stikkvei fra E6, kanskje 4 - 5 km. Når du kommer til parkeringsplassen er det vel en drøy... les mer

Anmeldt 22. august 2020
EmblaNorway
,
Norway
Les alle 33 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Anmeldelser (33)
Filtrer anmeldelser
33 resultater
Vurdering fra reisende
23
8
2
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
23
8
2
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 33 anmeldelser
Anmeldt 8. oktober 2020 via mobile enheter

Trollene ble ekstra flotte i midnattssol. Men er kule å se en helt vanlig dag også!

Et helt spesielt landskap, må ses. Masse reinsdyr krydra det hele godt!

Godt skilta inn. Fint merka sti, flott tur på alle mulig vis. Stor parkeringsplass med toaletter, og benker mm for kaffe og kos både ved p-plass og der ute.

Dato for opplevelse: mai 2020
2  Takk, 468rikker
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. august 2020

En liten stikkvei fra E6, kanskje 4 - 5 km. Når du kommer til parkeringsplassen er det vel en drøy km å gå. Fin, merket sti I naturskjønne omgivelser. Vel verdt å få med seg.

Dato for opplevelse: august 2020
2  Takk, EmblaNorway
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 19. august 2018 via mobile enheter

Vi er finnmarkinger men det var første gang vi dro innom Trollholmssund som en kveldstur når vi var i Porsanger. Skal vei ledet oss fram. Vi var litt forvirret over hvor vi skulle gå da vi hadde gått fra parkeringen, men en mann som bodde i et av de to husene pekte oss veien. Brukte ca 15 minutt til fots. Været var nydelig og vi hadde en fantastisk fin tur. Flotte troll og natur. Finnmark på sitt beste.

Dato for opplevelse: august 2018
1  Takk, johannad880
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. august 2018 via mobile enheter

Er verdt et besøk om du er i området. Tar ca 15 minutter å gå fra parkeringen. Smale dårlige veier om du kjører bobil, men helt fint med personbil. Veldig stilige naturlige skulpturer:-)

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, 17cathrines
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. juli 2015 via mobile enheter

En av mine favoritt steder for søndagsturer. Det er lett å komme seg dit, og er et helt spesielt sted. Et nydelig utgangspunkt hvis man vil se midnattssola på sommeren :-)

Dato for opplevelse: juli 2015
Takk, fotografeen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser