“God mat”
Anmeldelse av Ichi Sushi Norway

Ichi Sushi Norway
Vurdert som nr. 26 av 73 Restauranter i Lillestrøm
Anmeldt 27. august 2020

Har kjøpt sushi her noen ganger, og synes servicen
er bra. Greie priser og brukbar menge mat til prisen.
Maten fremstår som fersk og frisk og bra på smak.
Men Lillestrøm beste synes jeg nok ikke den er, men den
er av de bedre.

Takk, brainraider

Anmeldt 5. august 2019 via mobile enheter

Vi henter alltid vår take away sushi fra Ichi da de leverer store fine ferske sushi biter med saftig smak hver gang. 🍣 Vi spiser Ichi suchi omtrent en gang per måned og har gjort det i 3 år, meget fornøyde! 🤩

Dato for besøk: august 2019
1  Takk, vikize
Anmeldt 20. mars 2018 via mobile enheter

Her er det alltid tipp topp service. De leverer god mat og sushi som få andre klarer. Har ramlet inn døra både 5 og 10 minutter før de stenger, men de fikser alltid :) Her er personalet morsomme og tar en spøk. Lite lokale, men koselig. Rolig musikk og avslappet stemning. Anbefalles på det sterkeste.

Dato for besøk: mars 2018
2  Takk, 786stians
Anmeldt 18. januar 2018

fin liten lokal i lillestrøm - med åpningstider mad-fre 11-21 og lør-søn 15-21
god sushi, anbefales :)

Dato for besøk: januar 2018
Takk, nguyencathy92
Anmeldt 28. november 2017

Familiedrevet liten "restaurant" med kun 8 bord med helt fantastisk sushi! Kjempehyggelig service. Bestiller take away her hver torsdag - ingen over og ingen ved siden av. Lokalet er ikke spesielt koselig, så anbefaler kun å ta med maten.

Dato for besøk: november 2017
Takk, Vibeke S

Reisende som så på Ichi Sushi Norway, så også på

Lillestrøm, Skedsmo

Har du vært i Ichi Sushi Norway? Del dine erfaringer!