Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 135
Vis tilbud
Hotels.com
Trip.com
USD 150
USD 110
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 12.08.21
Booking.comUSD 135
FindHotel
ZenHotels.comUSD 150
Se alle 17 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (272)
Filtrer anmeldelser
272 resultater
Vurdering fra reisende
127
91
35
14
5
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
127
91
35
14
5
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
7479 av 272 anmeldelser
Anmeldt 12. november 2018

Et hyggelig hotell med topp beliggenhet. Meget praktisk beliggenhet med tanke på korrespondanse til Gardermoen. I tillegg har man en rekke restauranter i Lillestrøm sentrum som kun ligger 3 minutters gange unna.

Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Takk, erlendmrv
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Jannicke_HL, General Manager på Scandic Lillestrom, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. november 2018

Hei erlendmrv,

Tusen takk for flott tilbakemelding! Husk også å prøve vår restaurant, Bruket neste gang:)

Hjertelig velkommen tilbake til oss!

Med vennlig hilsen,

Jannicke Holmgreen Lorentzen
General Manager Scandic Lillestrøm

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. november 2018

Hadde behov for ei natts overnatting med frokost. Jeg var jo litt skeptisk til et hotell rett ved jernbanen, jeg tenkte på støy. Jeg ble overrasket positivt. Her var det null støy, flott rom med det jeg hadde behov for og et nydelig frokostbord. Jeg kommer gjerne igjen.

Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste alene
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
Takk, Øistein B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Jannicke_HL, General Manager på Scandic Lillestrom, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. november 2018

Hei Øistein B,

Tusen takk for flott tilbakemelding! Tross vår unike beliggenhet er det ikke uroe seg, her får man sove fredfult!

Hjertelig velkommen tilbake til oss her på Scandic Lillestrøm!

Med vennlig hilsen,

Jannicke Holmgreen Lorentzen
General Manager Scandic Lillestrøm

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. november 2018

Bodde her èn natt i oktober. Veldig hyggelige resepsjonister. Rommene er up to date og har kjempefint dekor. Vannkoker med tilhørene te/kaffe. Godt sminkelys på badet. God lysblending i store vinduer. Godt lydisolert. Hotellet har en koselig bar, igjen supert innredet og ikke så hallgale priser på øl/vin/sprit. Frokosten er AMAZING ! Utrolig godt utvalg av både varme og kalde retter. Godt utvalg for allergikere. Et vaffeljern i hjørten gjør at du kan steke deg dine egne vaffler. Kaffekanner står rundt på bordene så du ikke trenger å reise deg for å hente mer ;) I tillegg er hotellet medlem av TooGoodToGo. 1 min gåtur fra togstasjonen og 5 min gåtur fra Lillestrøm Varemesse. Litt stiv pris, men jeg var sent ute og det var i tillegg et stort arrangement i byen. De har ikke egen parkering, men du kan parkere i p-hus på andre siden av gaten mot betaling.

Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, Marianne S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Jannicke_HL, General Manager på Scandic Lillestrom, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. november 2018

Hei Marianne S,

Tusen takk for flott tilbakemelding "Helt perfekt" gjør oss stolte! Takk for at du tar deg tid til å dele din opplevelse så vi kan dele din opplevelse med vårt team. Vi setter utrolig pris på at du har hatt et bra opphold og ikke minst at frokosten var "AMAZING!"!

Hjertelig velkommen tilbake!

Med vennlig hilsen,

Jannicke Holmgreen Lorentzen
General Manager Scandic Lillestrøm

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. oktober 2018 via mobile enheter

Det var et koselig rom og et helt greit bad. Rask og effektiv inn- og utsjekking. Frokosten var helt som forventet: god mat og fint lokale. Veldig god plassering nært jernbanestasjonen. Alt i alt et fint opphold.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, Frank Th L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Jannicke_HL, General Manager på Scandic Lillestrom, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. november 2018

Hei Frank_T_L_Trondheim,

Tusen takk for flott tilbakemelding! Vi ønsker deg hjertelig velkommen tilbake til oss her på Scandic Lillestrøm!
Takk for tilbakemelding.

Med vennlig hilsen,

Jannicke Holmgreen Lorentzen
General Manager Scandic LIllestrøm

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. oktober 2018

Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Jannicke_HL, General Manager på Scandic Lillestrom, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. november 2018

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Vis flere anmeldelser