Besvart 18. des. 2018
Hei Sihanoukville,
Tusen takk for at dere valgte å bo på vårt hotell og takk for gode tilbakemeldinger. Vi håper dere tar turen tilbake til oss ved en senere anledning. Hjertelig velkommen tilbake!
Mvh,
Benjamin Schofield
Var her 2 dager i forbindelse med kurs. Flott hotell med hyggelige ansatte. Fantastisk frokost, enormt utvalg. Fine rom med gode senger. Kort avstand til togstasjonen, å bare en liten rusletur unna handlegater :)
Dato for oppholdet: oktober 2018
Spør KristineK724 om Scandic Lillestrom
1 Takk, KristineK724
Benjamin_Schofield, Front Office Manager på Scandic Lillestrom, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. desember 2018
Hei KristineK724,
Tusen takk for topp tilbakemeldinger. Vi håper på å kunne ønske deg velkommen tilbake til oss ved neste anledning. Hjertelig velkommen tilbake!
Mvh,
Benjamin Schofield
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Jeg har bodd på litt mer enn halvparten av Scandic hotellene i Norge de siste 3 årene, og stort sett veldig fornøyd. Scandic Lillestrøm var en dårlig opplevelse. Det er det desidert dyreste Scandic hotellet jeg har bodd på og lite hyggelig ansatte i resepsjonen. Restauranten hadde dårlig service, var veldig treg og ganske dyr i forhold til kvaliteten på maten. Neste gang jeg skal på Norges Varemesse vil jeg velge et annet hotell.
Verdi
Sted
Rom
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne forretningen bruker verktøy levert av Tripadvisor (eller en annen offisiell partner for innsamling av anmeldelser) for å oppfordre til og samle inn gjesteanmeldelser, inkludert denne.
Spør PreBone om Scandic Lillestrom
1 Takk, PreBone
Benjamin_Schofield, Front Office Manager på Scandic Lillestrom, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. desember 2018
Hei PreBone
Tusen takk for at du har bodd hos oss, og takk for at du legger igjen en tilbakemelding. Jeg vil veldig gjerne følge opp dette, men kunne ikke å finne din reservasjon. Jeg håper vi kan løse dette og jeg setter stor pris på om du kontakter meg på: benjamin.schofield@scandichotels.com
Med Vennlig Hilsen Benjamin Schofield Resepsjonssjef, Scandic Lillestrøm
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Vi var i dag på et kurs på hotellet og fikk servert juletallerken. Ribba var feit og ikke sprø svor, og kjøttet var ikke mørt - uappetittlig. Poteter servert med skallet på. Sein servering.
Konklusjon: Styr unna å legg kursarrangementer til denne plassen - det er ikke verd pengene.
Spør Godtvoksen om Scandic Lillestrom
2 Takk, Godtvoksen
Kjære Godtvoksen
Tusen takk for deres besøk og takk for tilbakemeldingen. Jeg beklager å lese at juletallerkenen ikke svarte til forventningene. Vi kontakter deg via epost, og håper vi kan løse dette.
Med ønske om en fortsatt fin dag
Med Vennlig Hilsen Benjamin Schofield, Resepsjonssjef Scandic Lillestrøm
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Et hyggelig hotell med topp beliggenhet. Meget praktisk beliggenhet med tanke på korrespondanse til Gardermoen. I tillegg har man en rekke restauranter i Lillestrøm sentrum som kun ligger 3 minutters gange unna.
Verdi
Sted
Rom
Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Spør erlendmrv om Scandic Lillestrom
Takk, erlendmrv
Jannicke_HL, General Manager på Scandic Lillestrom, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. november 2018
Hei erlendmrv,
Tusen takk for flott tilbakemelding! Husk også å prøve vår restaurant, Bruket neste gang:)
Hjertelig velkommen tilbake til oss!
Med vennlig hilsen,
Jannicke Holmgreen Lorentzen General Manager Scandic Lillestrøm
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Hadde behov for ei natts overnatting med frokost. Jeg var jo litt skeptisk til et hotell rett ved jernbanen, jeg tenkte på støy. Jeg ble overrasket positivt. Her var det null støy, flott rom med det jeg hadde behov for og et nydelig frokostbord. Jeg kommer gjerne igjen.
Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste alene
Spør Øistein B om Scandic Lillestrom
Takk, Øistein B
Hei Øistein B,
Tusen takk for flott tilbakemelding! Tross vår unike beliggenhet er det ikke uroe seg, her får man sove fredfult!
Hjertelig velkommen tilbake til oss her på Scandic Lillestrøm!
Med vennlig hilsen,
Jannicke Holmgreen Lorentzen General Manager Scandic Lillestrøm