Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Reisetype: Reiste på forretningsreise
4,0 av 5 boblerSted
5,0 av 5 boblerService
5,0 av 5 boblerSovekvalitet
Benjamin_Schofield, Front Office ManagerScandic Lillestrom, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 18. des. 2018
Hei Sihanoukville,

Tusen takk for at dere valgte å bo på vårt hotell og takk for gode tilbakemeldinger. Vi håper dere tar turen tilbake til oss ved en senere anledning. Hjertelig velkommen tilbake!

Mvh,

kr 1 603
    12.2 km fra Scandic Lillestrom
    Se flere hoteller i Lillestrøm
    Anmeldt 4. desember 2018 via mobile enheter

Var her 2 dager i forbindelse med kurs. Flott hotell med hyggelige ansatte. Fantastisk frokost, enormt utvalg. Fine rom med gode senger. Kort avstand til togstasjonen, å bare en liten rusletur unna handlegater :)

Dato for oppholdet: oktober 2018
    Reisetype: Reiste på forretningsreise
    1  Takk, KristineK724
    Benjamin_Schofield, Front Office Manager på Scandic Lillestrom, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. desember 2018

Hei KristineK724,

Tusen takk for topp tilbakemeldinger. Vi håper på å kunne ønske deg velkommen tilbake til oss ved neste anledning. Hjertelig velkommen tilbake!

Mvh,

Anmeldt 27. november 2018

Jeg har bodd på litt mer enn halvparten av Scandic hotellene i Norge de siste 3 årene, og stort sett veldig fornøyd. Scandic Lillestrøm var en dårlig opplevelse. Det er det desidert dyreste Scandic hotellet jeg har bodd på og lite hyggelig ansatte i resepsjonen. Restauranten hadde dårlig service, var veldig treg og ganske dyr i forhold til kvaliteten på maten. Neste gang jeg skal på Norges Varemesse vil jeg velge et annet hotell.

• Rom
    Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
    1  Takk, PreBone
    Benjamin_Schofield, Front Office Manager på Scandic Lillestrom, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. desember 2018

Hei PreBone

Tusen takk for at du har bodd hos oss, og takk for at du legger igjen en tilbakemelding. Jeg vil veldig gjerne følge opp dette, men kunne ikke å finne din reservasjon. Jeg håper vi kan løse dette og jeg setter stor pris på om du kontakter meg på: benjamin.schofield@scandichotels.com

Med Vennlig Hilsen
    Resepsjonssjef, Scandic Lillestrøm

Anmeldt 26. november 2018

Vi var i dag på et kurs på hotellet og fikk servert juletallerken. Ribba var feit og ikke sprø svor, og kjøttet var ikke mørt - uappetittlig. Poteter servert med skallet på. Sein servering.

Konklusjon: Styr unna å legg kursarrangementer til denne plassen - det er ikke verd pengene.

2  Takk, Godtvoksen

Kjære Godtvoksen

Tusen takk for deres besøk og takk for tilbakemeldingen. Jeg beklager å lese at juletallerkenen ikke svarte til forventningene. Vi kontakter deg via epost, og håper vi kan løse dette.

Med ønske om en fortsatt fin dag

Med Vennlig Hilsen
    Benjamin Schofield,
    Resepsjonssjef Scandic Lillestrøm

Anmeldt 12. november 2018

Et hyggelig hotell med topp beliggenhet. Meget praktisk beliggenhet med tanke på korrespondanse til Gardermoen. I tillegg har man en rekke restauranter i Lillestrøm sentrum som kun ligger 3 minutters gange unna.

• Rom
      • Renslighet
    Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
    Takk, erlendmrv
    Jannicke_HL, General Manager på Scandic Lillestrom, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. november 2018

Hei erlendmrv,

Tusen takk for flott tilbakemelding! Husk også å prøve vår restaurant, Bruket neste gang:)

Hjertelig velkommen tilbake til oss!

Med vennlig hilsen,

Jannicke Holmgreen Lorentzen
    General Manager Scandic Lillestrøm

Anmeldt 11. november 2018

Hadde behov for ei natts overnatting med frokost. Jeg var jo litt skeptisk til et hotell rett ved jernbanen, jeg tenkte på støy. Jeg ble overrasket positivt. Her var det null støy, flott rom med det jeg hadde behov for og et nydelig frokostbord. Jeg kommer gjerne igjen.

Dato for oppholdet: oktober 2018
    • Reisetype: Reiste alene
    Takk, Øistein B

Hei Øistein B,

Tusen takk for flott tilbakemelding! Tross vår unike beliggenhet er det ikke uroe seg, her får man sove fredfult!

Hjertelig velkommen tilbake til oss her på Scandic Lillestrøm!

Med vennlig hilsen,

Jannicke Holmgreen Lorentzen