Regina
Anmeldelse av Scandic Lillestrom
5,0 av 5 boblerAnmeldt 9. sep. 2020
Dato for oppholdet: september 2020
5,0 av 5 boblerSovekvalitet
Jannicke Lorentzen, Gästservice/receptionScandic Lillestrom, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 20. okt. 2020
Hei I6745ZDreginas,

Jeg trodde jeg hadde svart deg ,men det ser jeg at jeg ikke hadde. Dette beklager jeg så mye, det er ekstra gledelig å lese at du skryter av våre smittervern rutiner, det setter vi utrolig pris på og ikke minst at våre ansatte var imøtekommende og serviceinnstilte! Dette betyr mye for oss!

Ønsker deg hjertelig velkommen tilbake!

Med vennlig hilsen,

Se flere hoteller i Lillestrøm
    Anmeldt 8. september 2020

Dato for oppholdet: september 2020
    Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
    Jannicke Lorentzen, Guest Services / Front Office på Scandic Lillestrom, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. september 2020

Anmeldt 16. mars 2020

Hei.
    Vi ville veldig gjerne prøve å bo på Portalen spesielt fordi vi alle 4 arbeider i OBOS NYeHjem og noen av oss har vært med på utvikling av prosjektet Portalen.
    I foorige uke hadde vi et seminar i Lillestrøm og jeg bestilte 4 enkeltrom og ba om at det skulle bli fakturert vårt felles utbyggingsselskap. Dette lot seg ikke gjøre fordi vi ikke hadde en avtale/fast kunde. Dette synes jeg er en spesiell løsning.
    Vi har tidligere hatt småseminar på andre hotell og det har aldri vært et problem.
    Ønsker dere å fremtre på denne måten ?

Dato for oppholdet: mars 2020
    Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
    Takk, weneng
    Jannicke Lorentzen, Gjestetjenester/resepsjon på Scandic Lillestrom, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. mars 2020

Hei Weneng!

Takk for din tilbakemelding! Beklager at det var vanskelig å få fakturert oppholdet. Ta gjerne kontakt med julia.rondestvedt@scandichotels.com så skal vi se på hvorfor og ordne det slik at det ikke blir et problem til en annen gang.

Velkommen tilbake hit til Scandic Lillestrøm!

Anmeldt 26. februar 2020 via mobile enheter

Et ganske nytt hotell som prismessig og stilmessig konkurrerer ut naboen i bakgården, Arena. Men mens Arena har årevis med erfaring å betjene krevende businessfolk (jeg har over hundre netter der til sammenligning) følte vi oss litt til bry ved innsjekk her, og vi var på ingen måte de "hittil viktigste gjestene" som burde være en fin leveregel for ansatte bak en slik skranke. Det blir for dårlig.

Personen ved ved innsjekk visste heller ikke hvor man burde parkere når anlegget på andre sida av gata var fullt. Hun henviste til et annet, dyrere anlegg til 400 kr døgnet. Jeg fant gratis helgeparkering ved togstasjonen, like langt unna (150m) som det dyre parkeringshuset lå.

Rommet, et superior familierom, var stort og flott, og holdt selvsagt bra standard så nytt som hotellet er. Barna skuffet over at Cast til TV ikke ville funke på noen av våre devices. Gode hovedsenger, sovesofaen var standard ekstraseng og grei nok for barn.

Renholdet var jevnt over bra på førsteinntrykket, men så oppdaget vi at et undertøyplagg fra forrige gjest lå igjen under sovesofaen - ikke kult. Spiste ikke lørdagsgodteriet som falt på det gulvet for å si det sånn. Sånt SKAL jo ikke skje.

Frokosten var veldig god, mye forskjellig og virkelig noe for enhver smak. Alt "det vanlige" som Scandic tilbyr selvsagt, men også fiffige småretter som løftet buffeten gode hakk. Men igjen, service, selv om vi var først til frokost på søndag og satt lenge bare med tre-fire andre bord ble aldri bordet vårt ryddet underveis. Med tre barn blir det mye stæsj på et hotellfrokostbord.

Mulig de har innkjøringsproblemer (vet ikke eksakt når hotellet åpnet) men hvis de klarer å løfter seg til Arena-nivå vil de raskt kunne bli et attraktivt hotell også for Oslo-gjester siden de praktisk talt er lokalisert på perrongen, 11 min fra Oslo. Det var derfor vi valgte hotellet denne gang. Vil nok se på alternativer neste gang.

Dato for oppholdet: februar 2020
    1  Takk, LaLaBolstad
    Jannicke Lorentzen, Guest Services / Front Office på Scandic Lillestrom, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. mars 2020

Hei LaLaBolstad,

Takk for hyggelige og konstruktive tilbakemeldinger. Vi beklager først og fremst for plagget som lå under sofaen, dette har vi tatt opp direkte med den ansatte allerede. Slik skal ikke skje, og dette beklager vi på det sterkeste. Jeg har også gitt tilbakemelding på din kommentar på alternativer til parkering samt service generelt i front til vår resepsjonssjef som følger opp dette direkte med våre ansatte. Vi takker for slike tilbakemeldinger, så vi kan jobbe med å bli bedre. Desverre er vårt hotell stengt per nå, som følge av situasjonen i verden der ute. Jeg håper uansett når du eller familien skal tilbake til Lillestrøm at jeg kan ønske dere et varmt velkommen tilbake!

På forhånd takk!

Mvh,

Jannicke Holmgreen Lorentzen

Anmeldt 2. februar 2020

Stilrent og bra hotell. Beliggenheten er veldig bra beliggenhet uansett hva man skal i Lillestrøm. 24 timers parkering på q-park i parkeringshus rett ved hotellet til under 250kr gjør det Ok å ha bil med.
    Stilrent og fint hotell. Fine rom og servicen var veldig bra! Utrolig flott frokost. Stort utvalg og gir deg en luksus følelse start på dagen!

Dato for oppholdet: januar 2020
    Takk, psparb750629
    Jannicke_HL, General Manager på Scandic Lillestrom, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. februar 2020

Hei psparb750629,

Tusen takk for flott tilbakemelding! Det setter vi utrolig pris på! Takk for at du har tatt deg tid til å dele din erfaring med å bo hos oss her på Scandic Lilletstrøm! Vi ønsker deg hjertelig velkommen tilbake!
    Med ønske om en god dag videre!

Med vennlig hilsen,

Jannicke Holmgreen Lorentzen

Anmeldt 14. januar 2020

Dato for oppholdet: januar 2020
    • Reisetype: Reiste alene
    Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
    Jannicke_HL, General Manager på Scandic Lillestrom, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. januar 2020