Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
PricelineUSD 143
Se alle 17 tilbud
Anmeldt 29. september 2020

Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Jannicke Lorentzen, Gästservice/reception på Scandic Lillestrom, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. oktober 2020

Anmeldt 28. september 2020

Rask og grei innsjekking
Sentral beliggenhet
Parkeringshus i nærheten
God og variert frokost med gode coronarutiner
Hyggelig personale, og rask inn og utsjekk
Anbefaler å oppgradere til Superior Plus, det var supert
Stort rom med gode senger og fint bad, og bra møblert

• Reisetype: Reiste som et par
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, FarAway187225

Hei FarAway187225,

Takk for flott rating og tilbakemelding! Vi setter pris på at du har tatt deg tid til å skrive om ditt opphold samt tipset andre gjester! Et varmt velkommen tilbake til oss!

Anmeldt 18. september 2020 via mobile enheter

Bodde her en helg for å finne roen.det finner du her,god frokost og gode rom med det man trenger. Kommer tilbake helgen 25/28 for konfirmasjon.fin gratis helgeparkering ved stasjonen,og nok av gode restauranter rett ved da den på hotellet er stengt grunnet covid.litt synd at baren også er stengt.

Reisetype: Reiste alene
Takk, rogofersen

Hei rogofersen,

Tusen takk for flott tilbakemelding. Det er ekstra hyggelig å lese at du fant roen hos oss. Vi kan gledelig informere om at Bruket bar og restaurant er åpen nå tirsdg-lørdag:)

Velkommen tilbake til oss!

Anmeldt 9. september 2020

Jeg deltar nå på et kurs i forbindelse med jobb på Scandic Lillestrøm og overnatter derfor her i 2 netter. Kurset er også lokalisert i hotellets lokaler. Når det gjelder smittevern er hotellet virkelig dyktige. Det føles trygt, godt og hyggelig å være her, og de ansatte har vært svært imøtekommende og serviceinnstilte ved enhver kommunikasjon. Restauranten har også servert god mat. Anbefaler å gjennomføre kurs her til tross for Covid-19.

• Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, I6745ZDreginas

Hei I6745ZDreginas,

Jeg trodde jeg hadde svart deg ,men det ser jeg at jeg ikke hadde. Dette beklager jeg så mye, det er ekstra gledelig å lese at du skryter av våre smittervern rutiner, det setter vi utrolig pris på og ikke minst at våre ansatte var imøtekommende og serviceinnstilte! Dette betyr mye for oss!

Ønsker deg hjertelig velkommen tilbake!

Anmeldt 8. september 2020

Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Jannicke Lorentzen, Guest Services / Front Office på Scandic Lillestrom, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. september 2020