Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 160
Vis tilbud
ScandicHotels.com
USD 161
Vis tilbud
Destinia.com
USD 141
Vis tilbud
Booking.comUSD 161
Hotels.comUSD 160
HurbUSD 178
Se alle 16 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (284)
Filtrer anmeldelser
284 resultater
Vurdering fra reisende
131
97
36
15
5
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
131
97
36
15
5
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1924 av 284 anmeldelser
Anmeldt 29. september 2020

Dato for oppholdet: september 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Jannicke Lorentzen, Gästservice/reception på Scandic Lillestrom, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. oktober 2020

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 28. september 2020

Rask og grei innsjekking
Sentral beliggenhet
Parkeringshus i nærheten
God og variert frokost med gode coronarutiner
Hyggelig personale, og rask inn og utsjekk
Anbefaler å oppgradere til Superior Plus, det var supert
Stort rom med gode senger og fint bad, og bra møblert

Dato for oppholdet: september 2020
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, FarAway187225
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Jannicke Lorentzen, Gästservice/reception på Scandic Lillestrom, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. oktober 2020

Hei FarAway187225,

Takk for flott rating og tilbakemelding! Vi setter pris på at du har tatt deg tid til å skrive om ditt opphold samt tipset andre gjester! Et varmt velkommen tilbake til oss!

Med vennlig hilsen,

Jannicke H. Lorentzen
General Manager Scandic Lillestrøm

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. september 2020 via mobile enheter

Bodde her en helg for å finne roen.det finner du her,god frokost og gode rom med det man trenger. Kommer tilbake helgen 25/28 for konfirmasjon.fin gratis helgeparkering ved stasjonen,og nok av gode restauranter rett ved da den på hotellet er stengt grunnet covid.litt synd at baren også er stengt.

Dato for oppholdet: september 2020
Reisetype: Reiste alene
Takk, rogofersen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Jannicke Lorentzen, Gästservice/reception på Scandic Lillestrom, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. oktober 2020

Hei rogofersen,

Tusen takk for flott tilbakemelding. Det er ekstra hyggelig å lese at du fant roen hos oss. Vi kan gledelig informere om at Bruket bar og restaurant er åpen nå tirsdg-lørdag:)

Velkommen tilbake til oss!

Med vennlig hilsen,

Jannicke H. Lorentzen
General Manager Scandic Lillestrøm

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. september 2020

Jeg deltar nå på et kurs i forbindelse med jobb på Scandic Lillestrøm og overnatter derfor her i 2 netter. Kurset er også lokalisert i hotellets lokaler. Når det gjelder smittevern er hotellet virkelig dyktige. Det føles trygt, godt og hyggelig å være her, og de ansatte har vært svært imøtekommende og serviceinnstilte ved enhver kommunikasjon. Restauranten har også servert god mat. Anbefaler å gjennomføre kurs her til tross for Covid-19.

Dato for oppholdet: september 2020
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, I6745ZDreginas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Jannicke Lorentzen, Gästservice/reception på Scandic Lillestrom, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. oktober 2020

Hei I6745ZDreginas,

Jeg trodde jeg hadde svart deg ,men det ser jeg at jeg ikke hadde. Dette beklager jeg så mye, det er ekstra gledelig å lese at du skryter av våre smittervern rutiner, det setter vi utrolig pris på og ikke minst at våre ansatte var imøtekommende og serviceinnstilte! Dette betyr mye for oss!

Ønsker deg hjertelig velkommen tilbake!

Med vennlig hilsen,

Jannicke H. Lorentzen
General Manager Scandic Lillestrøm

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. september 2020

Dato for oppholdet: september 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Jannicke Lorentzen, Guest Services / Front Office på Scandic Lillestrom, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. september 2020

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Vis flere anmeldelser