Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Herlig ærlig mat”
Anmeldelse av Pancho's

Pancho's
Få mat levert
Vurdert som nr. 6 av 50 Restauranter i Lillestrøm
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 10 - USD 29
Restaurantdetaljer
Anmeldt 18. januar 2019 via mobile enheter

Panchos ligger i hjerte av Lillestrøm, der du kan drømme deg bort med Mexicansk mat, uten å være i Mexico. Det er veldig hyggelig stemning, personalet er vennlige og man får en hyggelig opplevelse. Rikelig store porsjoner og mye å velge på, en fargerik resturant med touch. Panchos er verdt å ta turen innom, om du er alene, en date eller hele familien. Kommer garantert tilbake

Dato for besøk: januar 2019
Takk, Odd-Kjetil S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (112)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

5660 av 112 anmeldelser

Anmeldt 12. januar 2019 via mobile enheter

Fikke en opplevelse av Mexico midt i Lillestrøm. Maten var fantastisk og skikkelig delikatesse. Betjeningen var herlig og servicen jeg fikk var til å skryte av! Stedet scorer 10/10!

Dato for besøk: januar 2019
Takk, Ridvan11
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. januar 2019 via mobile enheter

veldig god mat og hyggelig service det var så mye fristende på menyen at det var vanskelig å bestemme seg. store porsjoner og en veldig god opplevelse. Kommer garantert hit igjen

Dato for besøk: januar 2019
Takk, 287mustafab
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. januar 2019 via mobile enheter

wow ble veldig overrasket, super mat og veldig god service. vi ble anbefalt hit av en bekjent og her kommer jeg til å spise hver gang jeg er i området! vi var en gruppe på 5 og bestilte familiepakken så vi fikk litt forskjellige smaker og alle ble enige om at her må vi få til å spise minst et par ganger i mnd. lite lokale med koselig atmosfære. en bortgjemt perle midt i Lillestrøm sentrum. anbefales på det sterkeste!

Dato for besøk: januar 2019
Takk, zaddazito
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. desember 2018

Ikke visste vi denne lørdagen i desember, at vi kun kunne være her 1t og 20 minutter før de stengte kl 1700!
Etter hovedretten ble servert, så var det veldig vanskelig å komme i kontakt for å bestille kaffe og dessert. Det fikk vi ikke anledning til da restauranten stengte.
Trist. Maten var jo helt greit, men hvem vet hvordan desserten og servicen kunne vært ved litt mer serviceinnstilling?

Dato for besøk: desember 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, cuteoms
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Pancho's, så også på

 
Lillestrøm, Skedsmo
 

Har du vært i Pancho's? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din