Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Trivelig sted på Torvet, Lillestrøm”
Anmeldelse av Pancho's

Pancho's
Få mat levert
Vurdert som nr. 6 av 50 Restauranter i Lillestrøm
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 10 - USD 29
Restaurantdetaljer
Anmeldt 6. august 2020

Hyggelig sted mitt i hjertet av Lillestrøm. Ser rett på Torvet som det er liv og røre spesielt på fine dager. Stedet har en hyggelig betjening og bra utvalg av god mat og drikke, og man føler seg alltid velkommen her

Dato for besøk: august 2020
Takk, Odyssey512047
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (112)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1115 av 112 anmeldelser

Anmeldt 6. juli 2020

Alltid hyggelig på Panchos
- God mat og Godt drikke
På Panchos blir man alltid tatt godt i mot av hjelpsomme og serviceinnstilte mennesker

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Sightseer428172
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. juli 2020

Maten er alltid 10/10 når man besøker Panchos i hjertet av Lillestrøm! Den hyggelige betjeningen gjør det også ekstra koselig å sitte noen timer med noe godt i glasset etter maten. Anbefaler alle å ta turen innom, for autentisk Mexicansk mat og en god opplevelse :)

Dato for besøk: juni 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Christian_Bakke91
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juni 2020 via mobile enheter

spist Wrap m/langtidsstekt lammekjøtt, utrolig bra. Venninne tok Mais Tortillas og skrøt av retten, og bra de har Glutenfri retter. Sommerens spisested. God service.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, Irene S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juni 2020

Sentralt plassert midt i "hjerte" av Lillestrøm, rett ved kjøpesenter med parkering, og rett i gågaten. God service og god mat til fornuftige priser. Godt utvalg på menyen. Hyggelig betjening og fin uformell og folkelig atmosfære. Stedet har alt man ønsker seg.

Dato for besøk: juni 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Bunny-and-Clyde
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Pancho's, så også på

 
Lillestrøm, Skedsmo
 

Har du vært i Pancho's? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din