Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Gode smaksopplevelser!”
Anmeldelse av Pancho's

Pancho's
Få mat levert
Vurdert som nr. 6 av 48 Restauranter i Lillestrøm
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 11 - USD 31
Restaurantdetaljer
Anmeldt 5. september 2020

Har alltid gått rett forbi dette stedet da det ser svært lite innbydende ut pga designet. Ser mørkt, billig og kjipt ut - men det er tydeligvis ikke maten! Pga. bra ratinger på tripadvisor bestemte vi oss for å spise lunsj her. Lunsjen var saftig, godt krydret og generelt veldig bra. Hyggelig kelner, og herlig mat. Designet og selve stedet kunne de sikkert pusset opp for å få en mer innbydende restaurant, men er vel maten man kommer for ;) Og den var tipp topp tommel opp! Anbefales.

Dato for besøk: september 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, ElenSk95
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (115)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1216 av 115 anmeldelser

Anmeldt 7. august 2020 via mobile enheter

Hyggelig og trivelig lite spisested på Torget i Lillestrøm. God mat og hyggelig betjening. Annbefales.

Dato for besøk: august 2020
Takk, amangeru
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. august 2020

Hyggelig sted mitt i hjertet av Lillestrøm. Ser rett på Torvet som det er liv og røre spesielt på fine dager. Stedet har en hyggelig betjening og bra utvalg av god mat og drikke, og man føler seg alltid velkommen her

Dato for besøk: august 2020
Takk, Odyssey512047
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. juli 2020

Alltid hyggelig på Panchos
- God mat og Godt drikke
På Panchos blir man alltid tatt godt i mot av hjelpsomme og serviceinnstilte mennesker

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Bjørn L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. juli 2020

Maten er alltid 10/10 når man besøker Panchos i hjertet av Lillestrøm! Den hyggelige betjeningen gjør det også ekstra koselig å sitte noen timer med noe godt i glasset etter maten. Anbefaler alle å ta turen innom, for autentisk Mexicansk mat og en god opplevelse :)

Dato for besøk: juni 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Christian_Bakke91
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Pancho's, så også på

 
Lillestrøm, Skedsmo
 

Har du vært i Pancho's? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din