Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Liten perla midt på byen”
Anmeldelse av Pancho's

Pancho's
Vurdert som nr. 7 av 44 Restauranter i Lillestrøm
Prisklasse: USD 9 - USD 27
Restaurantdetaljer
Anmeldt 13. juli 2021

Har spist her flere ganger, både alene og med familie. Maten har vært fantastisk, samt med servicen de tilbyr på restauranten. Anbefaler absolutt alle om å ta en tur ned, 100% verdt det. Servitørene er også kjempe hyggelige og hjelpsomme.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, midiaf2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (117)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

812 av 117 anmeldelser

Anmeldt 9. juli 2021 via mobile enheter

Maten var veldig god, men servitørene virket urutinerte, setter all maten samlet på enden av bordet og vi aner ikke hvem som skal ha hva. Glemmer å levere mye av drikken som bestilles, kommer bort til bordet og spør om vi er forsynt mens vi sitter med mat i munnen, det var ganske tydelig så vi ble litt satt ut av spørsmålet og så står hun bare å venter til vi sier «ehjoda», selv om vi helt tydelig ikke egentlige var ferdige. Hele opplevelsen ble nok dessverre litt ødelagt av at servitørene tydelig ikke hadde noe erfaring. En i følget sa at «vi får håpe det var andre dagen i ny jobb».

Dato for besøk: juli 2021
Takk, 129fridah
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 19. juni 2021 via mobile enheter

Rikelige porsjoner og grei mexicansk mat servert i hyggelige ute omgivelser på torvet i Lillestrøm.. Betjeningen hyggelig , men ingen mersalgsgener utover hovedrett

Dato for besøk: mai 2021
Takk, larsj898
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. juni 2021 via mobile enheter

Hadde hørt at det skulle være bra her, men det var dessverre veldig skuffende. Veldig lite lokale, mye støy, ekstremt treg servering og maten var heller ikke topp. Drar ikke tilbake hit.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, JorunnIH
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. mai 2021 via mobile enheter

Etter to bomturer tidligere fikk vi endelig gått innom Panchos, men det skulle vi latt være.

Da vi kom satt det to ansatte og røyka på utsiden og et eldre par på innsiden som så ut som de venta på mat.

Vi fant oss bord lengst bort fra inngangsdøra siden det var en grå og vindfull dag, døra alltid står åpen der.

Etter litt om og men bestemte vi oss for fritert kylling og for nachos med chili con carne.

Mens vi satt der ble min venninne kaldere og kaldere, og vi skjønte at vi ikke var alene om dette når kvinnen i det andre paret også tok på seg jakken mens hun spiste.

Maten kom på bordet og min venninne ble fort skuffet over størrelsen på maten sin. Andre meksikanske steder med lignende retter kjører gjerne litt mer mat og litt mer tilbehør ved siden av. Siden maten var litt sterkere enn forespeilet, fikk vi litt creme fraîche ved siden av.

Ga bort 1/5 av min kylling til venninna mi da hun fortsatt var sulten.

-
Betalte og gikk derfra, og har fått meldinger gjennom hele natten at hun som bestilte nachos med chili con carne har kastet opp i hele natt, med magekramper.

Så.
Da anser vi Panchos som strøket av listen.

Dato for besøk: mai 2021
Takk, monsebakken
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Canbey C, Şef på Pancho's, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. mai 2021

Hei
Beklager at dere vær ikke fornøyd med maten våres. Det ser ut dere vart hus oss på mandag og når jeg ser på vaktlistene de som vår på jobb denne dagen 2 jenter og en gutt og ingen av dem røyker heletatt. Når det gjeller døre sikkert dem er åpent døre for å lufte restauranten og glemte lukke igjen men hvis du hadde sakt sikkert dem lukker med en gang.
Når det gjeller maten vi vårt stengt siden 3 måned og fikk løv å åpne igjen lørdag men vi åpnet døre mandag ( 2. pinsedag ) første gang og alle vårene er helt fersk og laget helgen ( lørdag og søndag ). Siden 4 år vi driver Panchos på torvet og aldri fikk klage om størrelse om hovedrett. det du sier selv venninne din fikk nachos delexu og lages med hjemmelaged nachos cips , hemmelahed chili con carne , hjemmelaged guocamale og cream fresh og den koster 159.- kr
Det er veldig trist åt høre dere er ikke fornøyd. Beklager sp mye
Hilsen Panchos

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Pancho's, så også på

 
Lillestrøm, Skedsmo
 

Har du vært i Pancho's? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.